NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Lucrările de dezinfecție durează la Bălți. Au fost dezinfectate 70 de terenuri de joacă pentru copii și mai multe curți de bloc

Prea puțini angajați pentru a reuși în timp util lucrările de dezinfectare la Bălți. Anunțul a fost făcut azi, de către reprezentanții întreprinderii municipale „Gospodăria Locativ Comunală”, la o ședință din cadrul primăriei. Până acum, muncitorii au reușit să dezinfecteze peste 70 de terenuri de joacă pentru copii și mai multe curți de bloc.

Echipamentul este unul militar. Deasemenea, avem un atomizor pe care-l încărcăm cu soluție de Cl 5% și stropim terenurile de joacă. Eu cred că vă ajuta.

Locuitorii din Bălți speră că aceste măsuri îi vor proteja de coronavirus. Totuși, oamenii se tem să iasă din case.

Dragi concetățeni, stimați locuitori ai municipiului Bălți, am fost martoră la dezinfectarea terenului de joacă. E un gest binevenit din partea autorităților locale, care au grijă de noi. Totodată, vă îndemn pe toți, stați acasă.

 

Merge dezinfectarea la fiecare scară, sperăm să ajute. Troleibuzele, deasemenea, sunt dezinfectate. Copiii sunt acasă. Am ieșit repede până la magazin și imediat acasă.

 

Bineînțeles, e bine că s-a dezinfectat pentru că e teren de joacă. Mă bucură faptul că aceștia stau cuminți acasă.

 

Foarte bine că s-a dezinfectat terenul de joacă, chiar dacă el e pustiu, iar lumea stă acasă. E util ceea ce se face și e bine că se întreprindă măsuri.

Și străzile din Bălți sunt dezinfectate cu ajutorul unei autospeciale.
În prezent, la Bălți, nu a fost confirmat niciun caz de infectare cu COVID-19. Astăzi, în Republica Moldova a fost înregistrat primul deces provocat de coronavirus. Este vorba de o femeie în vârstă de 61 de ani, care a a fost internată la Spitalul Clinic Republican.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata