NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Lupta pentru Sîngerei continuă. Un consilier PAS a semnat decizia de demitere a conducerii raionului

Conducerea raionului Sîngerei a fost demisă. Despre aceasta a anunțat consilierul Partidului Acțiune și Solidaritate, Oleg Cernei, care a semnat astăzi o decizie prin care se abrogă numirea lui Grigore Corcodel în funcția de președinte al raionului, dar și a celor trei vicepreședinți: Iulian Erimei, Ion Bîrsan și Tudor Tutureanu.

Consiliul raional decide :
Se abrogă decizia 1\8 din 31.01. 2020 cu privire la examinarea notificării emise de către oficiul Teritorial Bălți a Cancelarie de Stat.
Se reexaminează repetat notificarea 13.04 din 27.12.19 emisă de către oficiul Teritorial al Cancelariei de Stat.
Se obrogă deciziile de alegere în funcție a președintelui raionului : Grigore Corcodel, a vicepreședinților: Iulian Erimei, Ion Bîrsanu și Tudor Tutunaru și a celorlante decizii care au fost menționate din data de 27.12.19.
Secretarul Consiliului Raional aduce la cunoștință oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat și a persoanelor cointeresate și va informa Curtea de Apel pentru luarea măsurilor ce se impun.
Controlul acestei decizii se pune în sarcina comisiei Etică și Juridică. Și eu o să semnez decizia aceasta”, a precizat consilierul raionului Sîngerei, Oleg Cernei.

 Amintim că, săptămâna trecută, președintele raionului Sîngerei, Grigore Corcodel, a declarat că PSRM și PDM încearcă să-l demită din funcție după ce el  a decis, în luna martie, să părăsească rândurile Partidul Democrat, aliniindu-se formațiunii politice „Pro Moldova”.
 
 

1 Comentariu
  1. Aculina spune

    Imbla cu cioara boita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"