NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Maia Sandu a ajuns cu o donație și la spitalul din Fălești

Maia Sandu a ajuns cu o donație și la Fălești. Astăzi, în cadrul unei vizete de lucru, Lidera PAS a oferit Spitalului Raional un aparat de respirație artificială. Totodată, aceasta s-a întâlnit cu mai mulți aleși locali dar și cu reprezentanții mediului de afaceri.

Am reușit să trecem și pe la spital să vedem care este situația aici. Am făcut și o mică donație. Pentru spitalele din alte raioane o să mergem săptămâna viitoare și vom duce și acolo câte un aparat de produs oxigen, pentru că știm că aceste aparate sunt necesare în perioada de luptă cu Covid-ul, dar care vor putea fi folosite și după ce scăpam de acest virus.

Administrația instituției medicale susține că personalul este asigurat cu toate cele necesare pentru a face față coronavirusului. Totuși, spitalul mai are nevoie de un concentrator de oxigen.

Orice donație este necesară pentru instituție. Aparatul îl vom folosi în instituție, inclusiv pentru tratamentul personalului infectat, dar și ulterior în lupta cu alte maladii.

Totodată, lidera PAS se arată îngrijorată de situația economică din Republica Moldova.  Aceasta susține că actualul guvern, în frunte cu tehnocratul Ion Chicu, nu depune efort pentru a obține asistență financiară din partea partenerilor europeni.

Dacă Guvernul nu va face eforturi ca să mobilizeze cât mai multă asistență externă, atunci presiunea va fi mai mare pe agenții economici din Republica Moldova, pentru că aceste cheltuieli trebuie finanțate și noi știm că ei deja sunt într-o situație dificilă și oamenii se plâng pentru că în cele două luni în care n-au putut să activeze au consecințe mari. E nevoie ca banii pe care îi avem în buget astăzi să fie alocați judicios.

Amintim că acum două zile, o vizită similară a Maiei Sandu a avut loc și în raionul Glodeni.
 
 

2 Comentarii
  1. Gena spune

    Cam tirziu…toti vreau presedinti…dar unde sint promisiunile?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"