NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Maia Sandu a promis locuitorilor din Fălești o nouă filă în istoria țării

A venit în politică cu un singur scop, de a transforma Republica Moldova într-o țară modernă din care să nu mai vrei să pleci. În 2016 a creat Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), o echipă de oameni profesioniști și integri, iar acum promite locuitorilor din Fălești o nouă filă în istoria țării. Maia Sandu susține că este decisă să lupte până la capăt pentru prosperitatea și binele poporului.

Locuitorii din Fălești spun că doar Maia Sandu este în stare să transforme Republica Moldova într-un stat prosper în care oamenii să nu fie nevoiți să plece la mii de kilometri distanță pentru a câștiga un ban.

Maia Sandu va fi un președinte de onoare, va face regulă, ea nu se teme de hoți, de bandiți. Ea este cinstită și trebuie să soluționeze toate întrebările. Maia Sandu este unica care poate să conducă, să scoată țara din impasul în care este R. Moldova. 

Am încredere în ea și aștept să avem în frunte cu dumneaei, un viitor mai bun. Cred că (- notă red.) va fi un președinte corect unde justiția va fi justiție. 

Am venit astăzi să o susțin pe Maia Sandu la funcția de președinte, fiindcă doar împreună cu ea vom câștiga și vom da jos acest clan și vom trăi în liniște și pace. 

Am o încredere că ea va oferi o schimbare pe care noi o așteptăm și de mult o merităm. O schimbare care să ne întoarcă copiii acasă, o schimbare ca să numai plângă bătrânii rămași să moară singuri în casă. Avem multe așteptări, multe dolianțe. 

Tinerii speră că o dată ce Maia Sandu va fi aleasă la cârma statului,  exodul tinerilor specialiști va lua sfârșit.

Un viitor bun pentru tinerii, avem copii și le dorim un viitor mai prosper. Sperăm să fie bine. Să ne ofere un viitor, locuri de muncă în primul rând.

Maia Sandu este un viitor pentru noi și pentru Republica Moldova de a ne integra cu Europa. Eu cred că va fi un președinte bun, tânăr și frumos. 

Și locuitorii satului Mărăndeni, raionul Fălești au venit să o susțină pe lidera PAS.

Consider că este unicul candidat care merită să ajungă în funcția de președinte. O admir. Este o doamnă foarte intelegentă, harnică. Este un exemplu bun pentru mine.  Va fi un președinte bun, demn de postul care îl va ocupa.

Eu votez Maia Sandu și îndemn lumea să o voteze. Eu cred că va fi unul dintre cei mai buni președinți pe care i-a avut R. Moldova. Chiar și în perioadă scurtă de timp cât a fost la Președinție s-au observat schimbări și fonduri atrase. 

Eu am o mare speranță în această doamnă pentru că ea este ca Ioana d’Arc pe care au ars-o pe rug pentru dreptate. Noi trebuie să o susținem pentru că ea va arde în rug toți corupții care au furat și ne-au sărăcit. 

Colegii din fracțiunea PAS cred că Maia Sandu este unicul politician capabil să salveze țara de hoți și corupți.

Maia Sandu este unicul candidat la președenție care poată să ducă Moldova în Europa. Unicul candidat care nu este corupt, dar este susținut de tot poporul, atât din țară, cât și peste hotarele ei, susține Boris Marcoci, lider OT PAS, Bălți.

Maia Sandu a declarat că echipa PAS este formată din oameni profesioniști și integri, care au un singur scop, schimbarea lucrurilor în bine în Republica Moldova.

O să fiu un președinte care o să sprijin și o să încurajez oamenii onești din toate instituțiile publice. O să contribui la creșterea profesionalismului în instituțiile noastre pentru că oamenii care au fost parte a sistemului care au participat sau au închis ochii la tot felul de fărădelegi nu au cum să contribuie la rezolvarea acestor probleme.  Echipa PAS este foarte mare.  Oamenii buni se adună împreună, ei se cunosc la nivel local și cei care împărtășesc valorile PAS-ului vin în echipă, a declarat Maia Sandu, candidată la funcția de președinte al RM.

Acest material a fost achitat din fondul elecoral.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"