NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Maia Sandu a publicat un video în care apar Vlad Plahotniuc, Veaceaslav Platon, Ilan Șor, Adrian Candu și Vladimir Andronachi

Președintele Maia Sandu este convinsă că schimbarea în Republica Moldova a început odată cu venirea la putere a unei noi clase politice. În acest context, șefa statului a publicat un video în care apar Vlad Plahotniuc, Veaceaslav Platon, Ilan Șor, Adrian Candu, Vladimir Andronachi, dar și alți politiceni care au fost nevoiți să abandoneze politica, iar unii dintre ei să fugă din țară. 

,,În curând se împlinește un an de când, datorită sprijinului și votului vostru, am devenit Președinte al Republicii Moldova. A fost un an plin, greu, cu bune și rele – dar și un an în care am pornit procesul de transformare a țării noastre. Schimbarea începe odată cu schimbarea clasei politice. Vom lucra în continuare pentru a ne asigura că politica e finanțată corect și transparent, iar competiția politică e o competiție de idei, nu de buzunare conectate la banul statului. Republica Moldova merită politicieni care lucrează pentru oameni”, a scris Maia Sandu pe facebook.

Totodată, șefa statului a mai adăugat că până pe data de 24 decembrie va publica câte un video pe pagina sa.

,,Vă invit să vedem cum s-a schimbat Republica Moldova în anul în care a trecut” , a conchis Președinta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"