NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Maia Sandu – candidata care se bucură de cea mai mare încredere printre moldoveni

E timpul ca moldovenii să aibă o viața mai bună acasă, în Republica Moldova. Pentru asta este nevoie de un președinte care să le înțeleagă nevoile și să le creeze condiții pentru o bună dezvoltare. De această părere este lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu. Aflată într-o vizită în Ocnița, candidata la funcția de președinte a declarat că va promova o politică externă în folosul oamenilor și va scoate țara din izolare.


Oamenii spun că Maia Sandu are toate calitățile necesare pentru un lider capabil să transforme țara noastră într-un stat prosper.

Credem că ea va lupta mult ca țara să devină mai bogată. Sperăm că vom avea pensii mai bune și locuri de muncă. Îi dorim succes, să fie pentru popor, iar tineretul să se întoarcă acasă.

Sper din toată inima ca doamna să fie investită în funcția la care candidează. Pentru curaj, cinste și onoare.

Maia Sandu a asigurat că dacă va deveni președinte al R.Moldova, la funcția de prim-ministru va fi înaintată o persoană profesionistă și integră.

Eu o să semnez decretul de numire în funcția de prim-ministru doar pentru un om cinstit, onest și bun profesionist pentru că de aici începe schimbarea în țară.

Popova Lidia are 79 de ani. Femeia a lucrat 44 de ani ca învățătoare de clase primare. Ultima ei speranță este Maia Sandu.

Dodon a promis locuri de muncă, unde sunt ele? Nu-s. Noi cei din Ocnița suntem ultimii din toate raioanele. Pe noi nu ne are în vedere nimeni. O voi susține pe Maia Sandu pentru că merită. Ea a dorit un procuror care să vină să facă dreptate, doar că i-au pus bețe în roate. Acum, noi o vom susține și Dumnezeu o va ajuta. Numai cu Isus ne vom ridica mai sus. 

Lidera PAS declară că împreună cu Platforma Demnitate și Adevărt este gata să lupte cu hoții și corupții care mai bine de 30 de ani au sărăcit țara.

Ne dorim ca Platforma Demnitate și Adevăr (DA) să fie partener al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) în următorul parlament pentru că avem tare multe lucruri de rezolvat împreună. Obiectivele noastre sunt comune, am demonstrat și arătat acest lucru de fiecare dată. 

Maia Sandu este o economistă și politiciană din țara noastră, care a exercitat funcția de ministru al educației al Republicii Moldova în 2012-2015 și de prim-ministru în iunie-noiembrie 2019.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata