NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Maia Sandu, la Glodeni: „Oamenii vor un stat care să țină la ei”

Viitorul președinte al Republicii Moldova trebuie să apere interesele cetățenilor. De această părere este candidata la funcția de șef al statului, Maia Sandu. Sâmbătă, 10 octombrie, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate a prezentat alegătorilor din orașul Glodeni programul său electoral.

 

La întrevederea cu Maia Sandu au venit atât tineri, cât și alegători cu experiență. Printre ei a fost și Ion Mărgineanu, deputat în primul Parlament al Republicii Moldova și semnatar al Declarației de Independență.

„Am o mare mândrie de a participa azi la această întâlnire alături de dumneavoastră și Maia Sandu.  Și îmi pare bine că și-a schimbat, azi, nuanța discursului său. Împărtășesc întrutotul platforma electorală a Partidului și doamnei Maia Sandu,” a declarat de  Ion Mărgineanu 

 

Anul acesta, Zarina Fedelenciuc a împlinit 18 ani. Va merge pentru prima dată în viață la vot și are emoții. Rezultatul acestor alegeri va influența decizia ei de a rămâne sau nu în țară.

Anul acesta am împlinit 18 ani și vreau primul meu vot să i-l dau Maiei Sandu.Deoarece ea este unicul candidat în care eu am încredere. Dacă Maia Sandu va câștiga alegerile, posibil voi rămâne în țară, spune tânăra alegătoare.

 

Oamenii sunt de perere că avem nevoie de Maia Sandu în fruntea țării. Republica Moldova merită un președinte ambițios, integru, care vine cu un program clar, fără promisiuni populiste.

Nu e coruptă, este cinstită, este deșteaptă iese la tribună fără discursuri fără pregătiri, știe să răspundă la orice întrebare.

Maia Sandu se deosebește de alți candidați prin sinceritate, prin dreptate și libertatea cuvântului.

Cei prezenți la întâlnire spun că Maia Sandu inspiră încredere și doar ea poate să facă ordine și dreptate în țară.

O susținem pe doamna Sandu la președinție. Practic e unica persoană din ultimii 20 de ani care insuflă încredere și nu are suspiciuni de furturi. E o persoană onestă, așa o cunoaștem noi.00:19

Dumneaei merită să fie președinte. Merită pentru că este o fire luptătoare, este corectă și am mai menționat, are mâinile curate și fața curată. Dumneaei are perspectivă.

Candidata PAS își propune să fie un președinte cinstit, iar dacă va câștiga acest mandat, va lucra numai în interesul cetățenilor.

„Oamenii vor să vadă lumina de la capătul tunelului, oamenii vor să creadă în perspectiva lor aici acasă, oameni vor să știe că sunt locuri de muncă și nu vor trebui să plece copiii lor de aici de lângă ei, oamenii vor să aibă o pensie un pic mai mare ca să poată să se descurce, oamenii vor servicii de calitate din partea statului , e vorba de educație sau de medicină , oamenii vor un stat care să țină la ei”, a menționat Maia Sandu, candidata PAS la funcția de președinte

 Maia Sandu a făcut studii în economie. Între 2012 și 2015 a fost ministru al Educației, iar în perioada iunie-noimbrie 2019 – prim-ministru al Republicii Moldova.

Acest material a fost achitat din fondurile electorale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"