NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Marina Tauber a arătat bălțenilor cum se va transforma orașul în următorii ani (P)

,,Vom construi un aeroport internațional în capitala de nord a Republicii Moldova, vom avea străzi iluminate, farmacii sociale și întreprinderi care vor contribui la dezvoltarea economiei municipiului Bălți”. Asta a promis Marina Tauber în fața a sute de susținători. Astăzi, candidata din partea Partidului ȘOR s-a lansat oficial în campania electorală.

„Eu o cunosc pe ea încă de pe timpurile când se ocupa cu sportul. Și ea lupta foarte mult pentru ca să ajungă la o treaptă înaltă, și ea a ajuns acolo. Aici, dacă va munci mult, cred că o să înflorească Bălțiul, iar noi vom înflori împreună cu el.”

„Ea este unica femeie, unicul partid care nu zice să o votăm și că promite că va face ceva, cândva dar spune că dacă dorim să fie ca la Orhei, ca la Taraclia și alte 100 de sate în republică, păi, o să fie așa și la noi. „

În cadrul evenimentului, Marina Tauber a prezentat un film despre cum se va transforma orașul Bălți în doar câțiva ani.

„Sigur că merită. Noi avem încredere în ea pentru că ea a demonstrat că poate fi un primar demn, și că poate să realizeze acele probleme cu care bălțenii se confruntă în fiecare zi.”

Un proiect de amploare din programa electorală a Marinei Tauber este construcția unui NORDLAND, un parc de distracții pentru oamenii de toate vârstele.

„Noi am venit să o susținem pe Marina Tauber pentru că noi nu vedem mai bună persoană și mai bun candidat decât ea. Ea are rezultate foarte bune, are voință, are putere și are dorință.”

„Ei au demonstrat că și în vremurile grele este posibil să construiești, să ajuți oameni, să ajuți tineretul, să oferi locuri de muncă și nu în ultimul rând să ai grijă de oameni.”

Candidata la funcția de primar al mun. Bălți a declarat că imediat după alegeri va demara mai multe proiecte de renovare a drumurilor și va mări bugetul local de cel puțin 4 ori.

„Mie îmi este foarte milă de oameni. Eu nu înțeleg cum o astfel de clădire de mare ca primăria nu face nimic, este o lume paralelă față de realitatea pe care o avem…pe mine foarte mult m-a motivat ceea ce s-a întâmplat astăzi, și eu sunt sigură că noi o să câștigăm.” , a declarat MARINA TAUBER, candidat la funcția de primar.

Candidata Partidului Șor, Marina Tauber va fi cu nr. 9 în buletinele de vot.

 

Acest articol a fost achitat din fondurile campaniei electorale (P)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"