NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Marina Tauber a cumpărat fructe de la vânzătorii de ocazie din Bălți: „Am vrut să simt din plin gustul toamnei!”

Candidatul desemnat al Partidului „ȘOR” la funcția de primar al orașului Bălți, Marina Tauber, a fost surprinsă din nou pe pe străzile orașului Bălți. Deputatul a scris pe Facebook că a profitat de vremea însorită de afară și a colindat străzile, pentru a simți pulsul orașului.

„Bălțiul are oameni binevoitori, modești și cumsecade. M-am convins încă o dată de acest lucru după discuțiile cu mai multe doamne care-și vindeau marfa pe străzile orașului, în special fructe și legume. Evident, nu am putut să rezist tentației și am cumpărat câteva kilograme de mere, pere și coarne, pentru a simți din plin gustul dulce al toamnei. Vreau să vă spun că încep să îndrăgesc din ce în ce mai mult această localitate, în special oamenii ei, deoarece mă regăsesc în totalitate în felul lor de a fi”, a scris Tauber într-o postare pe pagina ei de Facebook.

Amintim că Marina Tauber a depus actele pentru înregistrarea în cursa pentru fotoliul de primar al orașului Bălți vineri, 22 octombrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata