NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Marina Tauber – candidat cu acte în regulă la Bălți. A promis oamenilor să le rezolve problemele

Candidatul desemnat de Partidul „Șor” pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, a fost înregistrată oficial în cursa electorală pentru alegerile locale noi din 21 noiembrie. Astăzi, Marina Tauber a mers la Consiliul electoral de circumscripție din Bălți, pentru a-și ridica legitimația de candidat. 

Doamna Tauber, vă înmânăm copia dumneavoastră de înregistrare în calitate de concurent electoral și vă înmânăm două legitimații, una pentru dumneavoastră în calitate de concurent electoral și domnului Banaru Vadim, în calitate de reprezentant cu drept de vot

Marina Tauber le-a promis bălțenilor să le asculte păsul și să vină cu soluții de fiecare dată. Candidata a adăugat că, dacă va ajunge în fotoliul de primar de Bălți, va transforma orașul într-o adevărată capitală de nord.

Orașul Bălți se evidențiază prin faptul că este capitala de nord, este al doilea oraș ca mărime din țara noastră, unde există un potențial enorm. Iar cu așa oameni frumoși și harnici, sunt sigură că îl vom reconstrui în întregime și va deveni un oraș lider, chiar și la nivel internațional, a declarat Marina Tauber candidata PP ȘOR la Bălți.

Locuitorii din Bălți spun că Marina Tauber este o femeie puternică care își respectă cuvântul. Ei cred că, doar ea, va reuși să facă schimbări majore în infrastructura orașului.

Eu vreau ca ea să fie la noi primar, să facă orașul așa cum este în Orhei.

Se poate de vorbit mult despre un om, mai ales dacă îl vezi prima dată, dar noi vedem rezultatul lucrului Partidului ȘOR și a Marinei Tauber. Noi credem, deoarece vedem rezultatul cuvintelor în Orhei și sperăm că și la Bălți ne va ajuta, vom fi bucuroși.

Dacă ea consideră că va face față, lasă să vină noi, nu suntem împotrivă. Dar eu consider că ea s-ar descurca.

Dacă ar deveni doamna Marina primar, ar putea să schimbe lucrurile în oraș.  Se observă, la Orhei noi am fost de mai multe ori și am văzut rezultatul

Marina Tuber este deputat în Parlamentul Republicii Moldova deja în al doilea mandat. Anterior, aceasta a deținut funcția de primar al comunei Jora de Mijloc, unde a implementat cu succes mai multe proiecte. Din 2016, Tauber este vicepreședinte al Partidului „ȘOR”.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"