NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Marina Tauber se mută cu traiul la Bălți. Candidata este în căutarea unei locuințe

Marina Tauber vrea să-și găsească o locuință în Bălți. Candidata din partea Partidului Politic ,,ȘOR” pentru funcția de primar al municipiului spune că vrea să fie mai aproape de locuitorii din Bălți. Astăzi, politiciana a fost surprinsă făcând din nou cumpărături.

Da, ați auzit corect. Sunt în căutarea unui apartament sau case. Aș dori ca să am mai mult spațiu, să am unde mă întâlni cu oamenii. Evident că avem oficii, dar așa ar fi mai confortabil. Eu aș dori mult mai mult să mă aflu aici. Eu deja am planificat procesul de mutare. 0245 MUSCA 0259 Un primar ar trebui mereu să fie alături de locuitori, și dimineața, și seara.„,  a spus MARINA TAUBER, candidat la funcția de primar Bălți din partea PP ,,ȘOR

Marina Tauber planifică să se mute cu traiul chiar în următoarele zile, iar pentru a face o alegere corectă a cerut sfatul bălțenilor.

Eu am cerut sfatul mai multor bălțeni. Nu am decis în care raion. Nu constă în lux. Eu, ca orice om, și în primul rând ca femeie, am propriile mele convingeri despre confort, și vreau să îmi fie plăcut.„, a mai adăugat politiciana.

Marina Tauber abia așteaptă să devină primar pentru a se apuca de lucru, mai ales că, spune ea, orașul are o groază de probleme.

Haideți să fim sinceri, acum, pensionarii noștri, cei care au construit această țară, sunt nevoiți să vândă flori, flori, lucruri de acasă.

Cât să vă dau? Un pahar, două, trei? –Trei.

Ceva o să mănânc eu, ceva o să mă împărțesc cu echipa, ceva o să transmit bunicii, pentru că se vede că produsele sunt de calitate.„, a spus Marina Tauber.

Deja de mai multe zile, Marina Tauber își petrece timpul la Bălți, unde se întâlnește cu oamenii și gustă din bunătățile locale.

„Ieri am băut și cafea în piața centrală. Am rămas impresionată de diversitatea cafelelor…Am rămas impresionată de ospitalitatea oamenilor. Știam că ne vom împrieteni, dar nici nu m-am așteptat că asta se va întâmpla atât de repede. Ei au multe probleme și așteaptă un om care să le rezolve.„, a spus Marina Tauber.

Locuitorii spun că au încredere în candidata partidului ȘOR.

Desigur, să-i dea Domnul sănătate!…Au spus că o să facă să nu vindem în stradă, să avem un loc autorizat.

 Dacă va fi aleasă primar, Marina Tauber a promis bălțenilor să le creeze condiții bune de trai, să amenajeze orașul și să construiască un NordLand.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"