NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Marina Tauber ține cont de părerea bălțenilor. Vrea un program electoral votat de oameni

Mărirea bugetului municipal de patru ori, renovarea spitalului, construcția unui parc de distracții NordLand, redeschiderea uzinelor și a Aeroportului Bălți-Leadoveni, sunt câteva obiective forte din programul electoral al Marinei Tauber, candidata la funcția de primar al municipiului Bălți din partea Partidului ȘOR. Astăzi, aceasta a lansat o amplă campanie de colectare a semnăturilor în susținerea programului său electoral. Astfel, Marina Tauber crea să vadă care sunt prioritățile bălțenilor.

Astăzi, ca dovadă că părerea voastră contează și este necesară pentru noi, lansăm campania de colectare a semnăturilor în susținerea programului candidatului la funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber

Marina Tauber a fost întâlnită cu aplauze de locuitorii orașului. Candidata a declarat oamenilor că nu vine doar cu promisiuni, ci cu proiecte concrete care pot fi implementate cu succes.

Avem planuri foarte mărețe ce țin de infrastructură, desigur că vom reconstrui drumuri, parcuri, străzi, curți, dar proiectele cheie pentru infrastructură și pentru economie va fi Aeroportul din Bălți, deoarece va influența foarte pozitiv economia și infrastructura municipiului”, a declarat Marina Tauber,candidat la funcția de primar mun. Bălți

Bălțenii spun că vor ca orașul să înflorească, iar un buget local mai mare, pe care și-l propune Marina Tauber, va face posibil acest lucru.

Mie îmi place foarte mult acest program, eu vreau ca Bălți să fie chiar și mai frumos ca Orheiul, a spus o bălțeancă.

Mărirea bugetului municipal de patru ori, atragerea investițiilor, stimularea businesului și crearea condițioilor pentru dezvoltarea lui, crearea unei campanii municipale de construcție care va permite scăderea costurilor până la 30 de procente, crearea condițiilor pentru deschiderea fabricilor și uzinelor unde vor fi create locuri de muncă, a menționat o femeie.

Oamenii spun că au încredere în Marina Tauber pentru că a demonstrat deja că poate conduce eficient cu o localitate.

Eu cred în doamna Tauber deoarece are dovezi, a lucrat primar în Jora de Mijloc, într-adevăr acolo s-a dovedit că se poate, oamenii sunt mulțumiți, a demonstrat în Orhei că este o doamnă de fier, iar ce promite, aceea și face

Avem un program foarte bun, de exemplu în raionul Orhei, Taraclia, toată programa planificată cândva a fost îndeplinită, de aceea tot ce este scris și spus va fi făcut, suntem sigur 100 de procente

Sunt unicii oameni care vor face în Bălți ordine și nu regret niciun pic că am început să votez și să susțin acest partid.

Da, am făcut cunoștință, îmi place. Repararea parcurilor, drumurilor, spitalelor, lumină, să rezolve problema câinilor vagabonzi pentru că în oraș sunt foarte mulți”, au spus locuitorii orașului Bălți.

La alegerile locale din Bălți, Marina Tauber va fi cu numărul 9  în buletinul de vot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata