NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Marș în susținerea lui Boris Marcoci, candidatul PAS la funcția de primar de Bălți

BĂLȚI MERITĂ MAI MULT! BĂLȚI MERITĂ BORIS MARCOCI! Așa au strigat susținătorii candidatului PAS la funcția de primar al municipiului. Printre aceștia au fost deputați, primari, dar și membri de partid. Toți au mers în marș pe străzile or. Bălți pentru a îndemna oamenii să facă o alegere corectă pe 21 noiembrie. 

Suportul masiv al fracțiunii, al partidului PAS este vizibil cred că aici, dar, în primul rând partenerii noștri, sunt cetățenii și locuitori orașului Bălți.  În primul rând, e o comunicare cu oamenii. Vom merge în toate cartierele, vom merge în toate sectoarele mun. Bălți pentru a discuta și a explica oamenilor convingerea noastră, că în Bălți se poate de făcut ordine având în frunte un primar ca Boris Marcoci. Noi suntem convinși că Marcoci va câștiga deoarece el are tot suportul în primul rând al cetățenilor. „, a spus VERONICA ROȘCA, Deputat PAS în Parlamentul RM

Colegii de partid au toată încrederea că Boris Marcoci va reuși să transforme capitala de nord a Republicii Moldova într-un oraș european.

Șansele lui sunt deosebit de mari. Din motiv că are și experiență, a dobândit statut aparte pentru mun. Bălți, plus la toate are suportul Guvernului, are suportul partidului și a Parlamentului. Bălți merită mai mult, Bălți îl merită pe Boris Marcoci primar.„, a spus ION MELNIC, Președintele Organizației Primare ,,Chișinău Centru”

Boris Marcoci merită să devină primar pentru că Bălți merită mai mult. El trebuie schimbat, pentru că sunt foarte multe lucruri în Bălți care au fost lăsate. Este necesar să se investească în infrastructură, în transport, în instituții de învățământ, pentru ca Bălțiul să devină cu adevărat a doua capitală a Moldovei și să devină un oraș prosper.” , a spus SERGIU BRÂNZĂ, Președintele PAS din Budești

Dacă va ajunge primar, Boris Marcoci promite să repare 30 de km de drum, să construiască o fabrică de prelucrare a deșeurilor, și să reamenajeze 30 de blocuri locative.

Eu mă simt mult mai ușor având o echipă așa de puternică în spate. Poți să mergi să răstorni și munții. Eu cred că grație echipei, cu ajutorul partidului PAS, noi vom învinge în mun. Bălți.„, BORIS MARCOCI, candidat la funcția de primar de Bălți

Membrii PAS au declarat că Boris Marcoci are toată experiența necesară  pentru a contribui la dezvoltarea municipiului Bălți.

Noi cu toții la Bălți ne dorim o schimbare. O schimbare înspre bine. Ne dorim ca Bălțiul să devină un oraș european. O candidatură potrivită este candidatura domnului Marcoci. El este un bun gospodar care în timp a demonstrat că poate construi drumuri, poate construi case, poate construi apeducte. Cred că experiența lui Boris Marcoci va permite ca Bălțiul să fie un oraș întradevăr european.„,  a spus IURIE BEȘLIU, vicepreședinte OT PAS Bălți

În cursa pentru fotoliul de primar de Bălți participă 11 candidați. Boris Marcoci va fi cu numărul 1 în buletinele de vot.  

Acest articol a fost finanțat din fondurile campaniei electorale (P)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"