NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Medicii din Bălți votează Boris Marcoci (P)

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de primar de Bălți s-a întâlnit cu mai mulți medici din municipiu. Boris Marcoci a promis oamenilor în halate albe că vor trăi într-un oraș modern, cu infrastructură dezvoltată.


Eu vă îndemn ca pe data de 21 noiembrie, de sărbătoarea Arhanghelul Mihail și Gavriil, să faceți o alegere corectă, ca de anul viitor să începem în Bălți reconstrucția drumurilor și a sistemelor de apă și canalizare, le-a spus Boris Marcoci medicilor.

Boris Marсoci spune că știe bine care sunt cele mai stringente probleme ale locuitorilor din Bălți și are deja mai multe soluții pentru a aduce schimbarea în oraș.

Trebuie să reparăm drumurile, un apeduct, un sistem de canalizare pe care îl doresc toți cetățenii municipiului Bălți, deoarece la ziua de astăzi, 40 la sută nu îl au, dar și construcția unei fabrici de prelucrare a gunoaielor. Cu ajutorul guvernului și cu ajutorul investițiilor străine, să putem renova drumurile, a mai adăugat candidatul la funcția de primar.

Medicii spun că au încredere în  Boris Marcoci și în competențele sale manageriale.

În Bălți sunt foarte multe probleme de rezolvat, dar principalul că sunt rezolvabile.  Este datoria cetățeanului să meargă la vot. Nu poți să impui pe nimeni să voteze pentru cineva anume, dar ar fi de dorit să îl voteze pe Boris Marcoci.

Este o persoană stimată, o persoană care este cunoscută în societate, care face mult pentru societate

O să vedem ce se va petrece, dacă va face, vor fi lucruri bune, totul este în mîinile lor. Dacă vor face ceea ce ne-au promis, înseamnă că este un candidat bun.

Candidatul PAS, Boris Marcoci va fi cu numărul 1 în buletinul de vot.

Acest articol a fost achitat din fonduri electorale. (P)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"