NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Mesajul de Crăciun al ambasadorului UE în Republica Moldova, Jañis Mažeiks

Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Jañis Mažeiks, a venit cu un meaj de felicitare pentru toți cetățenii care sărbătoresc Crăciunul pe stil nou.

„Dragi prieteni! Suntem în una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, în care așteptăm ca magia sărbătorilor să prindă viață prin puritatea zăpezii, zâmbete, reuniunile cu familia și cei dragi, prin ghirlandele multicolore care să ne lumineze casele și sufletele, prin visuri și speranțe pentru un viitor mai bun.
În acest an, de sărbători, voi fi în Republica Moldova. De fapt, familia mi se va alătura pentru a ne bucura împreună de sărbători și de frumusețea Moldovei.
De Crăciun, sătenii din Letonia au obiceiul de a rostogoli o buturugă prin localitatea lor. Se crede că astfel oamenii scapă de toate lucrurile rele care s-au acumulat și apoi le ard pe rug. Cred că și moldovenii muncesc intens pentru a scăpa țara de tot răul care s-a acumulat în ultimii ani. Ne apropiem cu pași rapizi de un nou an. Nu putem decât să sperăm că va fi un an mai bun, când în sfârșit vom învinge COVID-19. Vă doresc, în ciuda pandemiei și a restricțiilor, să aveți un Crăciun fericit, în timp ce ne luăm rămas bun de la vechiul an și îl întâmpinăm  pe cel nou cu speranță, sănătate, visuri și ambiție. În numele Delegației Uniunii Europene, vă doresc sărbători fericite!”, se arată în mesajul ambasadorului.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"