NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Milionar prin înșelăciune. Un bărbat din capitală a reușit să vândă nouă mașini străine

Un bărbat de 37 de ani din Chișinău, care în 2021 ar fi obținut prin înșelăciune nouă automobile în valoare de peste 3,8 milioane lei, a fost reținut. Acesta se dădea drept expert al unei organizații internaționale interguvernamentale.

Bărbatul a indus în eroare un proprietar al unei companii de vânzare a automobilelor, sub pretextul inițierii unui acord de parteneriat. Pretinsul acord viza cumpărarea automobilelor companiei, în baza proiectelor investiționale din surse externe. Astfel, acesta a intrat în posesia primului automobil la jumătate de an de la inițierea discuțiilor. Ulterior, acesta a mai obținut opt mașini.

Astfel, bănuitul a sustras automobilele prin abuz de încredere de la proprietarul  companiei, în valoare totală de peste 3,8 milioane lei. Ulterior, toate automobilele au fost vândute altor persoane.

Procurorii PCCOCS urmează să cerceteze probele din dosar, în vederea determinării necesității aplicării arestului preventiv în privința bănuitului, timp în care acesta se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"