NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Ministra de Interne dă de înțeles polițiștilor din nordul țării să lucreze cu presa

Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, crede că rolul presei în informarea oamenilor este foarte important, iar pentru asta și instituțiile statului ar trebui să fie deschise cu jurnaliștii. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei vizite de lucru în raionul Fălești.


Reportera: „De ce reprezentanții Direcției de patrulare „Nord”, în frunte cu Ruslan Tănase, cumva nu vor să colaboreze cu presa, mai ales cu Nordnews? Am observat o reticență, de când s-a schimbat Guvernul.”

Ana Revenco: „Mă voi documenta asupra subiectului pe care mi-l adresați acum. Politica de cadre este în plin proces de transformare. Va mai continua ceva timp. Inclusiv vom comunica colegilor și despre importanța deschiderii și comunicării și cu reprezentanții mass-mediei, și cu locuitorii, și cu administrația publică locală. Sunteți inclusiv modul și canalul prin care noi, cei din capitală, aflăm mult mai multe. Dar și sunteți canalul prin care locuitorii primesc vești importante, pe care trebuie să le cunoască. Vă mulțumesc că sunteți cu ochii pe noi și vă rog frumos, în continuare, să manifestați acest interes față de agenda de transformare pe care noi o promovăm.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"