NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Moldovenii care revin în țară din Rusia despre Dodon: Să-i fie rușine!

Autoritățile de la Chișinău se tem de diasporă și nu doresc ca oamenii să revină în Republica Moldova. Asta susțin unii moldoveni care au intrat astăzi în țară prin punctul vamal „Otaci”. Ei cred că vremea guvernului condus de Ion Chicu a expirat, iar oamenii trebuie să se răscoale pentru a pune punct haosului din țară.

Guvernul nu mai trebuie să facă nimic. Oamenii trebuie să se apuce să facă ceva. Poate să-i dea jos în mama naibii. Vin oamenii acasă. Ei se tem, poate de asta nu îi cheamă acasă, pentru că le este frică.

Acest bărbat îl acuză pe președintele Igor Dodon că minte, atunci când afirmă că doar șase mii de conaționali de-ai noștri, aflați în Rusia vor să revină în Moldova.

Nu se ocupă deloc de cetățenii lor. Sunt mii de oameni care așteaptă pe teritoriul orașului Sankt Petersburg, nu este adevărat ce spune la TV președintele, sau nu știu cum să-l numesc corect. El zice că sunt șase mii de oameni care vor să revină în Moldova. Să-i fie rușine.

Moldovenii susțin că autoritățile centrale cu greu fac față pandemiei.

 – Cum gestionează autoritățile de la Chișinău criza din țară? Nu prea, foarte rău. Nu au ei așa puteri.

 

 Totul e bine, doar că drumul e mai greu. Până când au organizat să aducem oamenii la Moldova, dar, în rest, totul este normal.

Șoferii de TIR, care au pornit spre Rusia se plâng că așteaptă în vamă câte jumătate de zi .

Să vă spun sincer, am vreo 15 ore de când aștept. Guvernul face față deloc pandemiei. Vă spun cum este, nu fac față. Asta nu este doar părerea mea. Își bat joc de oameni. Asta se întâmplă.

 

Stau la vamă de zece ore. Respectați măsurile de protecție? Neapărat. Am mască, dezinfectant, îmi măsor temperatura în fiecare zi. Totul este bine, vom învinge virusul.

Potrivit reprezentanților Sectorului Poliției de Frontieră „Otaci”, în ultimele zile, fluxul de persoane a scăzut simțitor.

Fluxul de persoane a scăzut enorm. Continuăm să activăm în regim normal, pe sensul de intrare în Republica Moldova de la ora 23.00 până la 05.00, toate unitățile marfare, iar pe sensul de ieșire, de la ora 5.00 până la 23.00, spune GHENADIE MASLOV, șeful Sectorului Poliției de Frontieră „Otaci”

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei, fluxul de persoane a constituit 2 437 traversări.

4 Comentarii
  1. Camenscic ludmila spune

    Cum si unde putem apela sa vinim de.la Moscovalent la Moldova

  2. Oxana Pisarenco spune

    Am o rugăminte, va rog frumos ajutați-mă ca să pot aduce pe mama mea din Rusia. Are cineva legătură ca să poate eși oameni din Rusia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"