NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Moldovenii decedați în Vinița au fost aduși în țară

În seara zilei de 9 februarie 2019 au fost repatriate corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate în accidentul de circulație produs în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina. Procedurile au fost perfectate de urgență de angajații IGSU în comun cu serviciul consular.
La Chișinău, sicriele au fost așteptate de rudele și apropiații îndurerați, care au beneficiat de asistență din partea serviciului psihologic al IGSU. După ce corpurile neînsuflețite au fost aduse în capitală, angajații IGSU urmează să însoțească mașinale companiei contractate până la localitățile de baștină a persoanelor decedate, unde vor avea loc procedurile funerare.
La Vinița mai rămîn 4 victime traumatizate în urma accidentului care la moment primesc îngrijiri medicale. Acestea ar pute fi externate în scurt timp, iar transportarea în siguranță în țara noastră va fi efectuată de Serviciul Mobil de Reanimare și Descarcerare.
Amintim  că la solicitarea Guvernului Republicii Moldova  la IGSU a fost creată Celula de Criză pentru gestionarea situației și tot executivul suportă toate cheltuitele de repatriere a victimelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"