NordNews
Avem ce spune

VIDEO | N-a auzit trenul în cască. Un bărbat din Bălți a fost lovit în plin de un tren marfar

Un bărbat de 37 de ani din Bălți a fost transportat în stare gravă la Spitalul Clinc din oraș. Acesta a fost lovit în plin de un tren marfar chiar pe o trecere de cale ferată. Accidentul a avut loc astăzi, pe strada Nicolaie Testemițeanu. Potrivit martorilor, bărbatul avea căști în urechi și nu a auzit claxonul marfarului.

Un băiat purta căști pe urechi pe calea ferată, iar trenul l-a lovit.  El pe aici mergea și omul de serviciu striga la el, dar acesta purta căști. Să fi fost din partea cealaltă, putea fi tras la o parte, dar acesta era din partea stângă și nu a putut să-l oprească”, a povestit martorul.

Angajata Căii Ferate a rămas șocată de cele întâmplate. Aceasta a refuzat să ne ofere un comentariu în fața camerei de luat vederi. Totuși, femeia a povestit că a strigat bărbatul de câteva ori, însă nu a fost auzită.

Eu întâlneam trenul. Parcă nu era nimeni pe trecere, dar din senit a apărut. El a ieșit, eu îl strigam să stea și să nu meargă mai departe, și marfarul semnala puternic, dar el nu s-a oprit. El a frânat brusc”, a spus femeia.

Potrivit medicilor, bărbatul a fost internat în Secția Reanimare, în stare gravă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"