NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Năstase nu a trecut pe la Usatîi, iar despre Dodon zice că ne-a făcut de rușine în fața întregii lumi

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a felicitat locuitorii din Bălți cu ocazia Hramului Orașului. Politicianul a depus flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din fața primăriei. Năstase nu a mers însă, să-l felicite personal pe edilul de Bălți, Renato Usatîi.

Dacă o fac pentru toți bălțenii, de ce ar trebui să o fac pentru cineva în parte? Cred că este bine ca urările noastre să se îndrepte către toată lumea, pentru că avem nevoie întîi de toate de sănătate, avem nevoie de o viață mai bună, indiferent unde ne-am afla, iar dacă sunt la Bălți, apelurile, îndemnurile și felicitările mele sunt adresate tuturor bălțenilor, a declarat Andrei Năstase, liderul Platformei DA.

Cât despre denunțul său la Procuratura Generală, în care solicită anchetarea penală și tragerea la răspundere a lui Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc, Năstase spune că cei doi trebuie să răspundă în fața legii pentru că au făcut de rușine Republica Moldova.

Ne-a făcut de rușine în fața întregii lumi. Este foarte grav. Într-o asemenea ipostază, în Germania și-ar fi dat demisia, în Olanda, la fel, a adăugat Năstase.

Amintim că, acum patru zile, o nouă înregistrare video, în care apar Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și unul dintre apropiații acestuia, Serghei Iaralov a fost publicată de către deputatul Iurie Reniță. În imagini se vede cum Plahotniuc îi dă lui Dodon o pungă neagră, care ar fi plină cu bani.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"