NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Nicolae Chirilciuc a votat împreună cu nepoata sa. I-a promis că va construi două parcuri de distracții în Bălți

Candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți din partea Partidului ,,Patrioții Moldovei”, Nicolae Chirilciuc, și-a exercitat dreptul la vot. Acesta a declarat că a votat pentru viitorul prosper al municipiului Bălți.

,,Pentru viitorul fericit al copiilor noștri, și pentru o viață demnă a pensionarilor noștri, asta mai întâi de toate. Am votat și pentru înflorirea orașului natal. Vedeți ce se întâmplă sub picioarele noastre? Toate acestea trebuie odată terminate. Eu sper că împreună cu voi vom realiza aceste lucruri.”

Nicolae Chirilciuc a venit la secția de votare împreună cu nepoata sa, căreia i-a promis că dacă va deveni primar, va construi în orașul Bălți cel puțin două parcuri de distracții gratuite pentru copii.

,,Eu i-am promis nepoatei mele că voi construi aici un parc de distracții. Unul dintre partenerii mei este fondatorul tuturor parcurilor de distracții din Germania. El mi-a spus să îi aduc vreo treizeci de copii, ei își vor alege orice își doresc, iar noi vom aduce toate acestea în Bălți. Mai întâi de toate, în primele trei luni vom face un parc de distracții în cartierul Dacia, ulterior, vom selecta o zonă mai mare a orașului și vom construi un parc acvatic de distracții.”

Candidatul al funcția de primar a declarat că și pensionarii merită o viață mai bună.

,,Dacă primăria alocă câte 5,6 milioane pentru Direcția de Troleibuze, după mine ar fi ca noi toți să circulăm gratuit. Anual pentru Direcția de Troleibuze se alocă circa 45 miloane de lei, atunci eu consider că ar trebui să circulăm tu toții gratuit.”

În primul tur al alegerilor locale noi din Bălți, Nicolae Chirilciuc a acumulat doar 416 voturi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata