NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Nicolai Grigorișin a votat împreună cu familia: „A fost cea mai murdară campanie electorală”

Nicolai Grigorișin susține că această campanie electorală a fost cea mai murdară din experiența sa. Totuși, candidatul independent la funcția de primar al municipiului Bălți se arată încrezut că va câștiga acest scrutin, sau cel puțin, va accede în turul doi. 


„Aș fi preferat din primul tur, dar dacă va fi turul doi, înseamnă că vom merge înainte și vom acționa. În turul doi vor trece doar cei demni. Eu și încă cineva”, a declarat Nicolai Grigorișin.

Candidatul independent susține că presa afiliată politic din țara noastră a încercat să-i știrbească imaginea.

„Am mai spus că această campanie electorală a fost cea mai murdară la care am participat, pentru că toți candidații și „spoilerii” candidaților de la partid, toți au sărit și m-au atacat doar pe mine, candidatul independent Nicolai Grigorișin. Pe nimeni altcineva, la adresa nimănui nu a fost turnată atâta mizerie. Presa galbenă, publicațiile toxice și televiziunile centrale. Adică, prin așa ceva nu am mai trecut. Dar, cred că oamenii au apreciat acțiunile mele și astăzi o să arătăm”, a adăugat candidatul.

„Eu am votat, cum am spus, pentru fapte concrete și pentru continuarea acelor fapte bune, pe care le-am început în anul 2015. Adică, continuăm să construim curțile de bloc, drumurile noastre, terenurile sportive, să reconstruim terenurile de joacă”, a conchis Nicolai Grigorișin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata