NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Nicolai Grigorișin nu renunță la alegerile din Bălți: „Nu știu cine va fi contracandidatul meu”

Candidatul independent, Nicolai Grigorișin, a venit cu un anunț pe pagina sa de facebook. Grigorișin a declarat că „nu are de gând să renunțe la cursa electorală” și că este gata să lupte în turul doi cu oricare dintre candidați.

Menționăm că după excluderea candidatei Partidului Politic „ȘOR”, Marina Tauber, candidatul PAS, Boris Marcoci și socialistul Alexandr Nesterovschi, au anunțat că se retrag din turul doi de scrutin. Astfel, următorul contracandidat al lui Grigorișin este Nicolae Chirilciuc.

Eu sunt pregătit de turul doi de scrutin, indiferent cine va fi contracandidatul meu. Suntem gata pentru orice eveniment, chiar dacă va fi Marina Tauber sau altcineva”, a declarat Nicolai Grigorișin.

Grigorișin a mai adăugat că este pregătit și de sărbătorile de iarnă și că în a doua jumătate a lunii decembrie va fi împodobit bradul.

Nicolai Grigorișin a vorbit și despre alte intenții în calitate de primar.

În orașul nostru eu mă întâlnesc cu oamenii. În conversațiile cu oamenii eu găsesc locurile problematice în acele zone ale orașului, unde au loc întâlnirile. Fie cartierul cinci, fie cartierul șapte sau Bălțiul Nou. (…) Toate problemele sunt notate și în următorii doi ani, noi ne vom strădui să rezolvăm toate aceste probleme”, a afirmat Nicolai Grigorișin.

Candidatul independent spune că nu există retrageri oficiale din cursă.

Mergem în turul doi. Cine e contracandidatul meu eu nu știu, oficial nu există refuzuri. Cine e acolo? Reprezentantul PAS? Înseamnă că va fi reprezentantul PAS. Pentru eu astăzi am trecut pe la CEC-ul din Bălți, unde mi-au spus că refuzuri nu sunt de la niciun partid, adică momentan totul rămâne valabil. Turul doi. Eu sunt ppregătit pentru turul doi. Eu cred că noi, bălțenii, de asemenea, suntem pregătiți pentru turul doi și noi mergem, pentru că până politicienii se joacă în jocurile sale politice, noi rezolvăm problemele orașului nostru. (…) În data de 19, tot Bălțiul trebuie să iasă la vot și să voteze pentru  fapte concrete, pe care noi cu voi le înfăptuim ”, a declarat Nicolai Grigorișin.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"