NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Nicolai Grigorișin s-a desolidarizat de Renato Usatîi. Viceprimarul de Bălți vrea să candideze independent

Viceprimarul Nicolai Grigorișin vrea să candideze independent pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă. Pentru a intra în cursa electorală, Grigorișin are nevoie de peste 5 mii de semnături.


„Nu sunt de acord cu acei oameni pe care îi văd astăzi în lista candidaților la funcția de primar, oameni care au fost la putere toată viața, oamenii care au stat în scaune parlamentare și n-au făcut nimic pentru Bălți, nici măcar de un leu, iar acum vor să ajungă la conducere”, a declarat Nicolai Grigorișin, candidat independent.

Nicolai Grigorișin spune că i-a fost greu să ia o asemenea decizie și că o face doar de dragul oamenilor care l-au rugat să candideze.

„Întotdeauna am spus că reprezint bălțenii. Astăzi am primit peste o mie de cereri că să-mi înaintez candidatura. În ultimele două săptămâni telefonul meu sună întruna, oamenii mă întâlnesc pe stradă, în magazine și mă întreabă dacă voi candidata sau nu. Am fost nevoit să iau o decizie grea pentru mine ca să candidez independent”,  a adăugat Grigorișin.

Grigorișin susține că dacă va fi ales primar, va continua proiectele de infrastructură demarate în oraș. El crede că are deja destulă experiență pentru a face față acestei funcții.

„Dacă oamenii mă vor susține înseamnă că eu voi lucra în continuare în acest oraș, așa cum am făcut-o până acum. Dacă oamenii nu mă vor susține înseamnă că am făcut ceva greșit. Eu voi continua să fac acele lucruri pe care le-am făcut și până acum, vorbesc de drumuri dintre curțile blocurilor, vorbesc de grădinițe, reparația școlilor, construirea terenurilor de joacă pentru copii. Voi face ca viața din mun. Bălți să fie mai confortabilă”,  a conchis alesul poporului.

Nicolai Grigorișin a îndeplinit în ultimii ani funcția de primar și viceprimar de Bălți. Alesul poporului este omul de încredere al lui Renato Usatîi, fostul primar de Bălți care și-a dat demisia la începutul lunii septembrie. Atunci, Renato Usatîi a declarat că nimeni din echipa „Partidului Nostru” nu va candida la alegerile pentru funcția de primar de Bălți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"