NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Ninsoarea i-a bucurat pe locuitorii din Bălți. Cum va fi iarna din 2022

Ninsoarea i-a bucurat pe locuitorii din Bălți. Zăpada mult așteptată s-a așternut pe străzi, iar odată cu ea a început și magia iernii. Oamenii speră că temperaturile negative se vor menţine.


 „Foarte bine că a început să ningă. Emoții am multe. Deodată mi-a apărut dispoziție de sărbătoare și dorința de a merge prin magazine pentru a cumpăra cadouri.”

 „Vremea este super, ca de sărbătoare. Zăpadă.”

 „Vremea de afară e splendidă. Am înghețat puțin pentru că mi-am uitat mănușile, dar în rest e bine, mai ales dacă luăm în considerare că în curând e Anul Nou, iar noi zăpadă încă n-am văzut, noi ne bucurăm de această mică ninsoare.”

 „Vremea este minunată, a început să ningă. Vom întâmpina Anul Nou cu zăpadă.”

Potrivit specialiștilor, în această iarnă vom avea temperaturi puțin mai scăzute decât anul trecut.

 „Ne așteptăm ca iarna aceasta, conform temperaturii medii, ar trebui să fie între -1 și -3 grade Celsius și conform prognozelor efectuate la nivelul centrelor europene se prognozează ca temperaturile să fie ușor peste limita normală cu 1-2 grade Celsius. Făcând o comparație cu anii precedenți, în anii 2016-2017 a fost ceva similar”, a declarat Ghenadie Roșca, șeful Centrul de prognoze meteo al Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Până la sfârșitul săptămânii, în raioanele de nord, noaptea vor fi înregistrate până la -12 grade. Ziua, temperaturile vor oscila între -3 și -6 grade Celsius.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata