NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Noapte scandaloasă la Bălți: un tânăr buclucaș a spart parbrizul unei mașini și s-a culcat gol în mijlocul drumului

Un tânăr de 21 de ani din Fălești s-a dezbrăcat până la brâu și s-a dat în spectacol. Acesta a sărit la bătaie la câțiva trecători, în preajma unui magazin din Bălți, după care a spart parbrizul unei mașini de taxi. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în cartierul 9. Tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 —Dă-te la o parte, te rog!
—Te-am rugat normal.
—Nu mă atinge. Pleacă, te rog!
—Moarte pentru c…e, moarte polițiștilor.
—E gata cu tine!
—El ți-a spart parbrizul.
— А-а-а-а! El este dement.

Potrivit martorilor, bărbatul avea un comportament suspect și căuta gâlceavă cu cei din jur. După ce s-a certat cu mai mulți trecători și a manifestat violență, acesta a spart parbrizul unui taxi, care staționa în preajmă.

La ora 01:30 am avut o comandă de livrare. Când am intrat în magazin, am văzut un tânăr cu un compartament ciudat, care ofensa două tinere. L-am rugat să nu vorbească necenzurat și să se dea la o parte. Am intrat în magazin și prin geam, am văzut cum a vrut să atace fetele și a bătut un băiat. A alergat spre mașina mea și cu un obiect necunoscut a lovit în parbriz, a spus taximetristul.

La fața locului au intervenit trei echipaje de poliție. Făptașul a încercat să fugă de oamenii legii.
Tânărul buclucaș a opus rezistență poliției, însă, într-un final, a ajuns la Spitalul de Psihiatrie din Bălți.

Aflându-se în stare de ebrietate și având un comportant agresiv, a lovit cu pumnii în parbrizul unui automobil de model Toyota, aflat în regim de taxi. Persoana de 21 de ani a fost escortată de polițiști la Inspectoratul de Poliție Bălți, unde a fost solicitată ambulanța, și ulterior, transportată la Spitalul de Psihiatrie din Bălți, a declarat Svetlana Talpă, ofițer de presă IP Bălți.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"