NordNews
Avem ce spune

VIDEO | O adolescentă din Texas este femeia cu cele mai lungi picioare din lume

Maci Currin, o adolescentă din Texas, a stabilit recent două recorduri mondiale, devenind femeia cu cele mai lungi picioare din lume și adolescenta cu cele mai lungi picioare din lume, scrie digi24.ro

Din lungimea corpului ei, picioarele reprezintă 60%.

Tânara de 17 ani din Cedar Park are piciorul stâng cu o lungime de 134,6 centimetri și piciorul drept cu o lungime de 134,1 centimetri, potrivit Guiness.

Maci Currin are 2,08 metri înălțime, fiind cea mai înaltă persoană din familia sa. Tatăl său 1,95 metri înălțime, fratele său 1,93 metri înălțime, iar mama sa 1,70 metri înălțime.

She's Got The World's Longest Legs – Guinness World Records

Introducing our new longest legs record holder Maci Currin from Texas – star of the #GWR2021 book, out now in the USA 🇺🇸

Gepostet von Guinness World Records am Montag, 5. Oktober 2020

„În clasa a 10-a a încetat să-mi pese ce credeau oamenii despre mine”, a declarat ea pentru Guiness. Tânara se folosește de faima dobândită pe rețelele de socializare pentru a-i învața și pe alții cum să-și accepte înălțimea. Maci Currin are 1,7 milioane de urmăritori pe Tiktok și 50.000 pe Instagram, iar clipurile ei video atrag milioane de vizualizări.

„Sper ca femeile înalte să vadă că înălțimea lor este un dar”, a spus Currin pentru Guiness. „Și că nu trebuie să-ți fie rușine pentru înălțimea ta. Trebuie să înveți să accepți acest lucru”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"