NordNews
Avem ce spune

VIDEO | O deputată răbufnește într-o patiserie și distruge tot ce îi iese în cale

O deputată afgană a devenit deja o „clientă fidelă” a situațiilor scandaloase. Cea mai recentă controversă în care Homa Sultani a fost protagonistă: o criză de furie care s-a lăsat cu distrugerea unor rafturi dintr-o patiserie.

Sultani reprezintă în Camera Deputaților din Legislativul Afganistanului volatila provincie Ghanzi.

În înregistrarea se poate vedea cum Sultani, după o dispută cu patronul magazinului, își iese din minți și sparge o vitrină cu un scaun, apoi târăște o masă afară și o aruncă.
Scânteia care a aprins temperamentul vulcanic al deputatei? Faptul că patronul a gonit din patiserie câțiva cerșetori cărora Homa Sultani le cumpărase prăjituri, transmite Radio Europa Liberă.
Incidentul a avut loc pe 2 septembrie.

Seyed Omid Amiri Malek, patronul patiseriei, a declarat: „Doamna Homa Sultani a intrat în magazinul meu într-o stare normală. A adus cu ea doi sau trei dintre cerșetorii care stau tot timpul afară, lângă magazin, și îi deranjează pe oameni. M-am apropiat de ei și le-am spus: «Acum, că și-au mâncat prăjiturile, ar trebui să plece, pentru că este posibil să îmi deranjeze clienții»”.
Ce a urmat se poate vedea limpede în înregistrare.
Nu este prima oară când Sultani face abstracție de funcția ei de demnitar și își dezlănțuie mânia în spațiul public.
În 2013, deputata a atac un polițist în afara Ambasadei Pakistanului din Kabul. Trei ani mai târziu, Sultani a provocat un val de critici după ce i-a felicitat pe autorii unui atac sinucigaș în urma căruia au murit șapte angajați ai televiziuni Tolo.
digi24.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"