NordNews
Avem ce spune

VIDEO | O femeie bolnavă de cancer din Bălți, transportată cu elicopterul SMURD la Iași. Pacienta se trata doar cu plante medicinale

O femeie de 53 de ani din Bălți, bolnavă de cancer, a fost transportată de urgență cu elicopterul SMURD, la Iași. Intervenția a avut loc în după-amiaza zilei de vineri. Aparatul de zbor a aterizat pe unul din stadioanele din oraș.


Potrivit medicilor, femeia a fost transportată la spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, în stare critică.

Șoc toxico-septic sever, după o intervenție chirurgicală, a venit în stare critică, pacienta a fost internată la Spitalul Clinic Bălți în data de 23 februarie, după care, a urmat un tratament complex, a declarat Ala Condrea, vicedirector SC Bălți.

Pacienta a solicitat ajutorul medicilor, acum cinci zile, după multiple încercări de a trata a tumoarea cu remedii naturiste.

Pacienta a ajuns la noi în stare critică. Din anamneză am constatat că ea a fost diagnosticată cu un proces tumoral în luna august, a urmat careva tratamente fără a se consulta cu medicul, tratamentul fiind bazat doar pe plante medicinale, a adăugat Ala Condrea.

Elicopterul SMURD urma să decoleze și să ajungă la Iași, mult mai repede. Piloții au fost nevoiți să aștepte un sfert de oră din cauza zăpăcelii polițiștilor de frontieră.
De la începutul anului, elicopterul SMURD a efectuat patru intervenții în Republica Moldova.
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"