NordNews
Avem ce spune

VIDEO | O nouă campanie de promovare a Moldovei pe harta turistică globală

Campanie inedită de promovare a Moldovei în turismul global. Agenția de Investiții a lansat un videoclip cu participarea mai multor vedete de la noi. Dara și Pasha Parfeni au cutreierat cele mai frumoase și pitorești locuri de la noi din țară cu celebrul hit a lui Avicii ”Wake me up”, scrie publika.md


Soroca, Lacul Beleu, dar și Orheiul Vechi au fost filmate de la înălțime în diferite anotimpuri fiind surprinse peisaje care îți taie respirația.

Dara spune că pentru ea a fost o onoare să fie imaginea acestui videoclip. Filmările au durat trei zile și le-au permis să descopere locurile frumoase din Moldova.

”Prin așa modalitate putem promova țara noastră din alt punct de vedere, din altă perspectivă și putem obține lucruri frumoase pentru Moldova. Filmările au fost extraordinare și mi-au permis să văd Moldova absolut minunată. Mi-am dat seama că avem locuri unde să mergem și să creăm artă, acasă.”, a spus interpreta, Dara.

Ideea a venit din partea artiștilor și a fost susținută de Agenția de Investiții. Directorul acesteia spune că intenţia a fost de a prezenta Moldova într-o nouă imagine, astfel încât turiştii să-şi dorească să o descopere mai ales că nu pot merge în călătorii îndepărtate din cauza pandemiei.

”Încercăm să spunem lumii printr-un mod artistic că Republica Moldova este o destinație ce oferă experiențe 365 de zile ale anului. Este absolut imperativ să începem să promovăm și să venim cu un nou mesaj, o nouă poziție a Republicii Moldova, astăzi și acum, pentru a rămâne competitivi pe perioada post pandemică.”, a comunicat directorul general al Agenției de Investiții, Rodica Verbeniuc.

Costul proiectului se ridică la peste 200 de mii de lei. Videoclipul urmează să fie promovat în mediul online din Ucraina, România și Germania.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata