NordNews
Avem ce spune

VIDEO | O șoferiță beată din Bălți s-a dat în spectacol în fața polițiștilor: „Tu ai de gând să vorbești cu mine în limba rusă?”

O șoferiță în stare de ebrietate s-a dat în spectacol după de a fost trasă pe dreapta de polițiști. Incidentul a avut loc pe o stradă din Bălți. Oamenii legii au stopat automobilul de marca BMW, care se deplasa haotic. Aceștia au stabilit că la volanul mașinii se afla o tânără de 31 de ani din Bălți. Șoferița a refuzat să fie testată cu aparatul Drager. Acum, tânăra este documentată penal.

Șoferița a fost înlăturată de la volan, iar mașina a fost ridicată și dusă la parcarea specială.
—Eu te preîntîmpin pe tine. Eu nu înțeleg limba moldovenească, tu ai de gând să vorbești cu mine în limba rusă?
—Sunteți înlăturată de la volan. Vă preîntâmpin, vom aplica forța fizică. Coborâți, vă rog frumos! Mă auziți bine sau nu?
—Nu, nu înțeleg. 
Conform legislației, refuzul, împotrivirea sau eschivarea conducătorului mijlocului de transport de la testarea alcoolscopică, de la examenul medical, în vederea stabilirii stării de ebrietate şi a naturii ei sau de la recoltarea probelor biologice în cadrul acestui examen medical, se pedepsește cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"