NordNews
Avem ce spune

VIDEO | O tânără mămică din Bălți produce chipsuri sănătoase. Fripsurile sunt o alternativă perfectă pentru slăbit

Produce chipsuri sănătoase care pot fi consumate cu plăcere chiar și de cei care își doresc să scape de kilogramele în plus. Ana Măligă, o tânără mămică din Bălți și-a inițiat afacerea gustoasă acum mai bine de o lună și deja se poate lăuda cu mai mulți clienți. Fripsurile din fructe și legume, sută la sută naturale sunt vândute prin intermediul rețelelor de socializare.


Chipsurile din fructe și legume sunt preparat chiar în bucătăria Anei. Tânăra mămică și-a cumpărat mai multe utilaje, inclusiv o uscătoare electrică.

Cu cât fructele sunt mai suculente, cu atât mai greu se usucă. Citricele se usucă 24 de ore, poate chiar mai mult. Ananasul se usucă 14-16 ore. Mai puțin se usucă merele și bananele, 9-12 ore”, a spus Ana Măligă.

Mai nou, tânăra a început să producă și pastila.

Vom pregăti pastila din căpșuni. Adăugăm mere, căpșuni și apă pentru a putea amesteca cu ușurință. Aici avem căpșuni, zmeură, mere, mere și piersici, mere și piersici, cireși și vișini. Merele sunt obligatorii de fiecare dată. Merele conțin pectină care permit ca pastilaua să se usuce bine. Dac nu vor fi mere și pectină, totul va crăpa. Va fi gustos, dar nu va arăta frumos”, a adăugat tânăra antreprenoare.

Ana își vinde produsele prin intermediul rețelelor de socializare și are deja propriul ei brand.

Am deja clienți care sunt foarte mulțumiți, mai ales fetele care au grijă de figura lor, cei care practică sportul, cei care respectă un mod de viață sănătos și dietă. Mulți cumpără pentru copii. La muncă, când nu ai timp, le mănânci în loc de fast-food, sunt mai sănătoase”, a precizat Ana Măliga.

 30 de grame de fripsuri  costă între 25 și 40 de lei, iar 100 de grame de pastila costă 60 de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"