NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Octavian Țîcu s-a întâlnit cu Maia Sandu. Apel către susținătorii săi și toți cetățenii Republicii Moldova

Deputatul neafiliat Octavian Țîcu, președinte al Partidului Unității Naționale și candidatul formațiunii la funcția de președinte în primul tur, a avut aseară o întrevedere cu candidata Partidului Acțiune și Solidaritate Maia Sandu la această funcție, care a acces în turul doi cu candidatul independent Igor Dodon, și au stabilit „principiile de colaborare” în privința acțiunilor pe care le au de făcut până pe 15 noiembrie, transmite realitatea.md.

„Sigur, nici Maia Sandu, nici Igor Dodon nu reprezintă idealul reîntregirii pentru noi cei convinși de acest lucru, dar avem de ales între un adversar declarat al unionismului și al României, cum este Igor Dodon, și un partener de dialog cu care putem realiza reîntregirea pe nume Maia Sandu”, a menționat Octavian Țîcu în cadrul unui briefing de presă susținut la Parlament.

Acesta a mai spus că nu uită de „greșelile care au fost făcute” și speră că „ele vor fi înțelese și corectate într-un dialog pe care îl vom avea cu Președinția condusă de Maia Sandu”„Dar aici nu-i vorba de Maia Sandu sau de PAS, ci de o idee superioară – debarcarea lui Igor Dodon. Prin urmare, fac un apel în primul rând pentru cei aproape 30 de mii de alegători ai Partidului Unității Naționale, ai mei, să ieșim masiv la vot și să aducem alături de noi oamenii care încă mai au ezitări în privința opțiunilor de vot”, și-a îndemnat susținătorii Octavian Țîcu.

El a mai spus că a transmis și un mesaj echipelor locale ale PUN de a susține și a conlucra cu echipele PAS și echipele altor partide care „s-au angrenat în acest proces de convingere a cetățenilor Republicii Moldova că Igor Dodon urmează să plece la odihnă”.

Nu în ultimul rând, acesta s-a adresat către toți cetățenii Republicii Moldova să nu fie apatici, dezamăgiți sau neîncrezători, pentru că „asta își dorește Igor Dodon și Moscova”.

Este de menționat că la alegerile din 1 noiembrie Octavian Țîcu a avut cel de-al șaselea rezultat, obținând voturile a 27.170 de alegători, ceea ce a constituit 2.01%.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"