NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Omorul de la Dușmani: nepotul care și-ar fi înjunghiat unchii, pledează nevinovat

Cazul de la Dușmani, în care doi soți au fost înjunghiați de propriul nepot, iar una dintre victime a decedat pe patul de spital, bate pasul pe loc. Ședința de judecată, care urma să aibă loc la data de 8 iunie, a fost anulată din cauza că avocatul învinuitului a fost diagnosticat pozitiv la COVID.  Arestul preventim al bănuitului a fost prelungit până pe 17 iulie. Acesta pledează nevinovat.


Femeia de 57 de ani care a fost amenințată și torturată vreme de câteva ore, spune că nu s-a reabilitat după coșmarul din seara zilei de 17 februarie. Victima se teme că făptașul va rămâne nepedepsit.

M-a lăsat distrusă, de iertare nici să nu aud. Normal că e dureros, am avut un bărbat, copiii nu am. I-a luat viața. Mi-a luat tot ce am mai scump de pe fața pământului, nu am pe nimeni, părinți nu am, copii nu am.

Unii săteni cred că tânărul merită cea mai dură pedeapsă. Ei declară că acesta era agresiv și intra în conflict cu oamenii.

Am avut și eu neplăceri cu el. N-aș spune că este un băiat bun. Mi s-a întâmplat că a ridicat și la mine mâna. Nu a fost doar o singură dată. Eu cred că el merită o pedeapsă aspră. Poate după închisoare aceasta va avea simț omenesc.

Cum poate un om, făcând așa o crimă să scape din închisoare, nu cred. Din cauza lui a murit o persoană, a doua a răms cu două urechi taiate, cusute.

Domnul să-l judice, ai ce ai cu omul, i-ai spus ceva, dar nu trebuie de-l omorât. Să ei viața omului e mare păcat.

Sunt însă și dintre cei care susțin că bănuitul era un om cumsecade.

Nu cred că acest băiat e în stare de așa ceva. Am lucrat împreună, e un băiat de treabă, nu poate el să facă așa ceva. Eu am lucrat cu dânsul, ne știm tare bine, am copilărit împreună.

La beție multe se întâmplă. Suntem din sat, cunosc băiatul și omul, erau ambii cuminți. Nu știu nimic rău.

Reporterii Nordnews au încercat să vorbească cu familia făptașului, cu privire la presupusele presiuni aduse asupra organelor de drept, însă fără rezultat.
Potrivit procurorului de caz, dosarul este expediat în instanța de judecată. Tânărul este învinuit de infracțiuni grave, care pot fi pedepsite cu închisoare de până la 15 ani.

La început, dumnealui a refuzat categoric să dea careva mărturii, iar ulterior, în calitate de învinuit acesta a depus mărturii, doar pe un capăt de acuzare, refuzându-se să răspundă la alte întrebări. Acesta a spus că a dat doar două palme și a părăsit domiciliul.

Amintim că, acum patru luni, un bărbat de 54 de ani a decedat în urma multiplelor lovituri de cuțit primite de la nepotul său în vârsta de 26 de ani. Soția acestuia s-a ales și ea cu mai multe plăgi. Cei trei au servit băuturi alcoolice, iar când tânărul a cerut bani, întrei ei s-a iscat o ceartă, care s-a transformat în violențe sângeroase.
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"