NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Păcatele candidaților din Bălți. De ce unii alegători nu vor să iasă la urnele de vot

Mint, sunt corupți și uită de promisiunile electorale imediat după alegeri. Asta cred locuitorii din Bălți despre candidații la funcția de primar al municipiului. Oamenii spun că cei care aspiră la fotoliul primăriei sunt plini de păcate, iar asta îi face să mai stea pe gânduri înainte de a merge la urnele de vot.

 „Pe Grigorișin, și prietenul cel mai devotat, Usatîi, l-a numit corupt. Asta înseamnă că trebuie de schimbat puțin puterea, a spus un bărbat.

 „Ea mai bine s-ar liniști și ar sta locului. Atâtea greșeli în viața ei a făcut și când intră în Parlament așa se revoltă. Eu nu știu cum o suportă toți aceștia care o ascultă pe dânsa. Cât a furat.  Femeia este fără simț,a declarat o locuitoare al municipiului Bălți.

 „Au mania de a ajunge la sacul cu bani ca pe urmă să își umple buzunarul.  Toți, la toți este așa.

 „Ei toți mint, întotdeauna au promis și nu au îndeplinit promisiunile, este clar.  Acești candidați mi se par că nu se merită să îi alegem. 

 „Nu am încredere în ei deoarece permanent spun ceva, dar nu fac nimic.  Dacă despre niște fețe concrete, nu vreau să vorbesc.  Toți sunt practic fețe corupte, toți iau mită. 

 „Eu nu știu ce fac ei bun pentru că, până când, nimic bun nu se vede.” 

 „Nu sunt cinstiți în primul rând. – Toți candidații sau puteți să ne numiți câțiva? – Nu, nume nu pot să dau, cert este că nu sunt cinstiți. Și au promis, și au furat, și au umblat cu șiretlicuri, diferite scheme.

 „Toți absolut, toți au păcate. 

 „Toți promit foarte multe, dar nu fac nimic.

 „Nu cred în niciunul. – De ce? Petru că toți promit, dar nu fac nimic,”  au spus bălțenii.

Pentru funcția de primar de Bălți luptă 11 candidați, în mare parte, membri de partide. Este vorba despre Boris Marcoci, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Ion Starciuc, Partidul Acasă Construim Europa, Maxim Burduja, candidatul Partidului Unității Naționale, Alexandr Nesterovschi, de la Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, Ivan Tulburi, Partidul Liberal, Nicolae Chirilciuc, Partidul „Patrioții Moldovei”, Fiodor Ghelici, „Partidul Oamenilor Muncii”, Marina Tauber, candidata Partidului Politic Șor, Daria Fiodorova, de la Partidul „Ai Noștri”, Vladimir Dachi, Partidul Politic „Noi” și candidatul independent Nicolai Grigorișin.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"