NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Pacientă din nordul țării, internată în Spitalul din Soroca : ,,Aici într-o seară te omoară, e frig și tremură toți”

O femeie din nordul țării, Svetlana Stepan, internată de câteva zile în Secția de Boli Infecțioase de la Spitalul Raional Soroca cu pneumonie, se plânge că în spital este mai frig decât afară.

Eu sunt internată de ieri, e mai frig aici ca afară. I-am întrebat pe medici, eu cu pneumonie bilaterală cum o să ies de aici, sau o să-mi spuneți că am COVID-19 și o să fiu transferată la Bălți?! Nu e nimic de ascuns. E frig și tremură toată lumea” ne-a spus pacienta, Svetlana Stepan pentru observatoruldenord.md

Contactată de reprezentanții presei, șefa Spitalului Raional Soroca, Angela Rusnac, a declarat că: „La Secția Boli Infecțioase s-a produs o pană de curent. Două zile, au fost niște probleme cu electricitatea, la moment lucrează electricienii, lucrările vor fi finisate în scurt timp va fi lumină și va fi cald. Eu am fost acolo, am văzut că doi electrici lucrează. Noi facem focul cu peleți, vă rog să ne credeți”.

Iar reprezentanții Gospodăriei Spitalului Raionul Soroca au declarat că problema cu electricitatea a fost deja rezolvată.

A fost în perete o bucată de sârmă arsă. Sâmbătă și duminică am căutat de unde s-a pornit acea scânteie. Dar am rezolvat abia astăzi, o oră în urmă. Lumină este deja”, a comunicat electricianul Victor Moceac.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"