NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Panică într-un cartier din Bălți. Descoperirea periculoasă a unui bărbat

O grenadă fără focos a pus pe jar un cartier din Bălți. Descoperirea a fost făcută din întâmplare de un bărbat care a sunat imediat la 112. La fața locului au venit oamenii legii, care au încercuit zona și au preluat explozibilul.

„Acum ne putem aștepta la orice. Poți să găsești ce vrei.  Trăim așa timpuri când pericolul ne paște la orice colț”, a declarat o locuitoare a mun. Bălți.

De îndată ce a aflat că în curtea blocului a fost depistată o grenadă, Pavel Tolocolnicov s-a grăbit acasă, la cei dragi.

„Sigur că-mi este frică. Interesant de unde, din ce cauză. Atâția ani trăim aici și niciodată nu s-a m-ai întâmplat, iar acum așa ceva. Așa ceva e pentru prima dată. Pentru copil îmi este mai tare frică. Văd că și la vecinii de la etajul trei ferestrele sunt deschide. Mă duc, din caz ceva, măcar să-mi scot copilul afară”, a precizat Pavel Tolocolnicov, locuitor al mun. Bălți

Locuitorii din preajmă sunt speriați și spun că este pentru prima dată când lângă casa lor este găsit un obiect explozibil.

„Lumea vorbește că se teme să intre în casă.  Clar lucru că mi-e frică. Am un băiat în casă, invalid din copilărie. Nu dă Doamne să se întâmple ceva, chiar dacă locuiesc în blocul de alături, mi-e frică. Dacă se întâmplă ceva, zburăm în aer? Doamne ferește ce se face pe acest pământ”, a menționat o locuitoare a mun. Bălți.

Totuși, unii bălțeni cred că cineva a făcut o glumă de prost gust.

„Din poștă ne-au dat afară și ne-au spus să așteptăm. Nu-mi este frică. Cred că cineva a glumit, a pus o jucărie, un mulaj și a stârnit panică printre oameni. Nu cred că să fie ceva serios, de unde în timpul de față așa ceva?”, a declarat femeia.

La fața locului au intervenit poliția și specialiștii din cadrul serviciului „Bombteh”.

„Poliția a fost sesizată la ora 13.40 precum că pe strada Cahul nr.48 a fost depistată o muniție. La moment, polițiștii investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Serviciile specializate urmează să examineze muniția depistată”, a conchis Eugenia Molceanov, ofițera de presă IP Bălți.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Potrivit specialiștilor, grenadă nu avea încărcătură explozibilă și nu prezenta un pericol real pentru viața celor din jur.

1 Comentariu
  1. […] без запала. Инцидент произошел в пятницу, 10 февраля, сообщают местные […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"