NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Pariul lui Renato Usatîi: Dacă Andrei Năstase ia mai mult de 10% la alegerile prezidențiale, îi cumpără un Mercedes E Class nou

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, i-a promis un Mercedes E Class nou liderului Platformei DA, Andrei Năstase, în cazul în care cel din urmă acumulează mai mult de 10% la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Pariul propus de Usatîi a fost însă repins de Năstase. Duelul dintre cei doi candidați la funcția de președinte al R. Moldova a avut loc în cadrul unei dezbateri electorale organizate de ProTV, în pauza de publicitate, scrie ZdG.md

„Dacă Năstase trece pragul de 10% la alegerile prezidențiale eu sunt gata să-i dau un Mercedes”, a susținut Usatîi.

În replică Năstase a susținut că dacă alegătorii își vor da votul pentru persoana sa, cetățenii vor avea o viață cu multă mai bună în R. Moldova.

„Nu voi coborî la acest nivel niciodată. Pentru Republica Moldova un asemenea nivel este mai mult decât periculos. Dacă ăsta este un viitor președinte, halal. Eu nu fac pariuri. Dacă m-aș opri la fiecare câine care latră și aș arunca cu pietre, aș mai ajunge la destinație? Haideți să fim serioși”, a adăugat Năstase.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie 2020. În cursă sunt înregistrați opt concurenți electorali, dintre care șapte desemnați de formațiuni politice și actualul președinte al țării, în calitate de candidat independent. Pentru a fi declarat valabil, la scrutin trebuie să participe cel puțin 1/3 din numărul alegătorilor înscriși în listele electorale.

Lista candidaților:

  1. Renato Usatîi, Partidul Politic „Partidul Nostru”.
  2. Andrei Năstase, Partidul Politic – Platforma Demnitate și Adevăr
  3. Tudor Deliu, Partidul Liberal Democrat din R. Moldova
  4. Igor Dodon, Adunarea cetățenilor
  5. Violeta Ivanov, Partidul Politic „Șor”
  6. Maia Sandu, Partidul Acțiune și Solidaritate
  7. Octavian Țîcu, Partidul Unității Naționale
  8. Dorin Chirtoacă, Mișcăea Politică UNIREA.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata