NordNews
Avem ce spune

VIDEO | PAS-ul a decis: Rusu vine la Bălți!

Partidul Acțiune și Solidaritate și-a anunțat astăzi candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți. Este vorba de Vladimir Rusu, reprezentantul Guvernului în teritoriu. Acesta a fost susținut de colegi, dar și locuitori ai orașului, care i-au urat succes la alegerile locale din toamnă.

Mai mulți deputați PAS au venit să-l susțină pe Vladimir Rusu. Ei spun că acesta are toate competențele manageriale pentru a conduce cu orașul.

„Așteptările de la candidatul PAS la funcția de primar, Vladimir Rusu, cât și de la candidații la funcția de consilier sunt multiple. Cea mai importantă așteptare este ca să elaboreze o viziune de dezvoltare europeană a acestui oraș și să convingă oamenii din municipiu că aceasta este cea mai potrivită cale pentru urbă”, a declarat Liliana Grosu, deputat PAS.

„Sunt bucuros că domnul Vladimir Rusu a acceptat să meargă într-o așa bătălie, altfel nu o putem numi, știu ce înseamnă aceasta. Îi doresc mult succes, iar voi, alături de dumnealui, să puteți face tot ceea ce v-ați propus”, a adăugat Boris Marcoci, deputat PAS.

Vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Mihai Popșoi, a declarat că Vladimir Rusu va avea parte de tot sprijinul necesar de la Chișinău.

„În municipiul Bălți, de foarte mulți ani, administrația publică a fost de o calitate extrem de proastă, inclusiv și serviciile publice. Oamenii sunt nesatisfăcuți de nivelul de viață din orașul Bălți, comparativ cu alte orașe din Republica Moldova. De aceea, avem toată încrederea că Vladimir Rusu, echipa Partidului Acțiune și Solidaritate va oferi o alternativă credibilă, iar cu sprijinul cetățenilor vor lupta cu adevărat pentru victorie, și la primărie, și în consiliul municipal, pentru a livra o schimbare calitativă”, a precizat Mihai Popșoi, vicepreședinte al Parlamentului RM, vicepreședinte PAS.

Vladimir Rusu vrea să ajungă primar pentru a atrage cât mai multe fonduri externe pentru dezvoltarea, modernizarea și transformarea municipiului Bălți într-un oraș european.

„Vreau să lansez ideea „deschiderii” administrației publice și față de administrația publică centrală pentru că astăzi nu avem un dialog cu Chișinăul, iar municipiul Bălți „se închide” mereu în politica sa. De asemenea, vreau deschidere față de partenerii noștri externi, în special cei din România, care sunt gata să vină cu suport, inclusiv financiar și instituțional, ca într-adevăr să facem schimbarea în municipiul Bălți”, a declarat Vladimir Rusu, candidat PAS, primăria Bălți.

Bălțenii și-au exprimat încrederea față de candidatul PAS și cred că Vladimir Rusu va fi un primar pe care să te poți bizui.

„Noi toți am venit astăzi aici ca să-l susținem. Ne punem speranța că va fi bine și credem că vremurile bune vor veni și la Bălți”, a spus Veronica Levința, profesoară de limba şi literatura română.

„Candidatura domnului Vladimir Rusu va fi susținută și de tineret, dat fiind faptul că are o experiență extrem de mare în domeniul didactic din Universitate. Are nu o singură generație de tineri pregătiți și deschiși de a se implica în viața politică și socială atât a municipiului Bălți, cât și a Republicii Moldova”, a conchis Maria Popa, studentă.

Alegerile locale generale pentru funcția de primar al municipiului Bălți vor avea loc pe data de 5 noiembrie.

1 Comentariu
  1. […] Recent, și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și-a desemnat candidatul. Este vorba de Vladimir Rusu, reprezentantul Guvernului în […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"