NordNews
Avem ce spune

VIDEO | PAS vrea să pună mâna și pe Bălți. Boris Marcoci s-a lansat în campania electorală

Pas cu pas, vrea să facă ordine în Bălți. Candidatul Boris Marcoci s-a lansat în campania electorală pentru funcția de primar al municipiului. Acesta a fost susținut de colegi, dar și locuitori ai orașului, care i-au urat succes candidatului Partidului Acțiune și Solidaritate.


Dacă va fi ales primar, Boris Marcoci își propune să se ocupe de infrastructura orașului, în special de reparația drumurilor și iluminarea acestora.

„Visul meu este să ofer o altă față acestui oraș cu drumuri bune și iluminate suficient, cu blocuri arătoase și curți amenajate, și cu o infrastructură pe care o merită acești orășeni. După părerea mea, orașul Bălți este la fel de important ca și orașul Chișinău, acolo unde sunt concentrate majoritatea investițiilor, un lucru greșit după mine”,  a declarat Boris Marcoci, candidat PAS la funcția de primar de Bălți

Candidatul PAS susține că locuitorii din nordul țării merită servicii medicale de calitate, iar pentru asta este nevoie de construcția unui spital regional în municipiul Bălți.

„E de datoria noastră să punem umărul pentru medici, să aibă utilaje performante care să-i ajute să salveze vieți. Ne dorim un lucru comun, ca Bălțul să devine un oraș european”, a adăugat politicianul.

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a declarat că Boris Marcoci va avea parte de tot sprijinul necesar de la Chișinău.

„E un luptător, unul care și-a jertvit viața apărând acest stat, când alții erau la hodină sau prin țări calde. Pentru Bălți, capitala de Nord, acum, și vă spun cu toată sinceritatea, este o ocazie unică și ideală să aibă un primar care să aibă susținerea Guvernului și Parlamentului, condiții în care poți să dezvolți orașul”, a spus Igor Grosu, președinte PAS.

Mai mulți deputați PAS au venit să-l susțină pe Boris Marcoci. Ei spun că orașul Bălți merită mai mult.

„Domnul Marcoci este un luptător adevărat, este un om al echipei, un om de încredere cu care noi ne-am pornit în acest drum. Nu va fi ușor, dar cu o echipa puternică, cu o majoritate parlamentară stabilă, cu o guvernare solidă și competentă noi vom reuși să aducem orașul Bălți pe calea dezvoltării, construcției și prosperității”, a menționat Doina Gherman, deputată PAS.

„Noi am căutat un gospodar, o persoană cu experiență în construcție și exploatarea infrastructurii urbane. Noi am căutat o persoană cinstită și decentă, cu voință și caracter și bine înțeles că am găsit-o. Este vorba de deputatul Boris Marcoci”, a adăugat Vladimir Bolea, deputat PAS.

Locuitorii din Bălți spun că Boris Marcoci este candidatul în care își pun cele mai mari speranțe. Ei cred că acesta are toate competențele manageriale pentru a conduce cu orașul, iar împreună cu echipa PAS vor reuși să transforme Bălțiul într-o urbe în care să vrei să trăiești și să îți crești copiii.

„Sper să aibă succes, este un om al cuvântului și al faptelor, sper să nu ne dezamăgească.”

„Suntem aici pentru un viitor mai bun și pentru a pune hoții la pușcărie. Este un om cinstit și sper să facă lucruri bune pentru Bălți”

„Este un om care a pornit de la zero și are realizări în spate.”

„Sperăm că, pas cu pas, să ajungă oameni cinstiți la conducere pentru a face schimbări și pentru orașul Bălți.”

Candidatul Boris Marcoci va fi cu numărul 1 în buletinul de vot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"