NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Patru șoferi de TIR, implicați în contrabandă cu droguri în valoare de peste un milion de lei

Patru persoane cu vârstele cuprinse între 30 și 55 de ani, locuitori ai municipiului Chișinău și Ialoveni, riscă până la 15 ani de închisoare. Aceștia sunt suspectați de comercializarea drogurilor în valoare de un milion de lei. Cei patru şoferi de „TIR”-uri aduceau substanțele narcotice din Uniunea Europeană pe care le comercializau în R. Moldova.

În urma perchezițiilor efectuate, oamenii legii au depistat şi ridicat: droguri sub formă de pastile „Ecstasy” (3000 de pastile) și mijloace bănești în sumă de 22 000 lei și 1300 euro, care se presupune că ar fi provenit din activitatea criminală, dar și cântare electronice și alte utilaje destinate comercializării și distribuirii drogurilor. Ofiţerii de investigaţie au stabilit că narcoticele confiscate puteau fi vândute pe piaţa neagră la preţ de circa un milion de lei.

Cei patru bănuiți au fost reţinuţi. Doi dintre aceştia sunt cercetaţi în stare de arest, unul dintre ei este documentat în stare de libertate, iar organizatorul schemei infracționale este cercetat în stare de arest.

Dacă vina lor va fi demonstrată, aceștia riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata