NordNews
Avem ce spune

VIDEO | PDM s-a dus, sloganul rămâne. „Fapte, nu vorbe”, zice președintele raionului Glodeni, Ion Cojocari  

„Fapte, nu vorbe” cu acest slogan și-a încheiat discursul președintele raionului Glodeni, Ion Cojocari la ceremonia  de luni, 12 august de inaugurare a stadionului din oraș, arenă sportivă, de altfel, renovată pe banii Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Întrebat de jurnaliști de ce a rostit acest slogan al Partidului Democrat din Moldova de la tribună, Cojocari care este membru al acestei formațiuni  a răspuns evaziv.
 
„Bine ați venit astăzi alături de noi la acest eveniment inedit. Un eveniment în premieră care a fost posibil datorită parteneriatelor și fraților noștri din România, în special, cu contribuția domnului președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan  și a cetățenilor României. Vă doresc în continuare numai emoții pozitive și așa să ne ajute Dumnezeu. La mulți ani R. Molodva, la mulți ani România. Fapte, nu vorbe !”, a spus Ion Cojocari  

Întrebat de reporterul nordnews.md, dacă nu cumva prin rostirea acestui slogan el anunță  gătința de participare în alegerile locale din 20 octombrie. Președintele a negat acest lucru. Cojocari a încercat să explice că acestă expresie trebuie atribuită oaspeților de peste Prut, întrucât ei  și-au îndeplinit promisiunea de a renova stadionul de fotbal din Glodeni.
,,Nu, nu. Această frază a fost exprimată și de fiecare dată și de către Emil Radu Moldovan, iar atunci când am spus fapte, nu vorbe, m-am referit la faptul că parteneriatele  Republicii Moldova cu alte parteneriate din alte state nu s-au soldat cu careva fapte reale. Până la urmă, nu ne-am pus scopul doar să bifăm ceva și să ne lăudăm în fața cuiva, dar am vrut să stabilim careva obiective, care să fie realizabile. Știu că este un slogan politic, dar chiar nu am făcut referire la acesta, deoarece campania electorală începe abia pe 20 septembrie”, a declarat membrul Partidului Democrat.
 
Ion Cojocari a fost votat în funcție de președinte al raionului Glodeni de către Consiliul Raional, la 5 aprilie 2019.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"