NordNews
Avem ce spune

(Video) Pe lespedea din piatră pe care a fost pregătit Iisus pentru înmormântare a apărut sânge

Momente șocante în Ierusalim, unde creștinii au fost martorii unei scene neobișnuite. Pe piatra ungerii au apărut câteva pete de sânge, care au stârnit rumoare printre credincioșii veniți să ia lumină, informează evzmd.md.

Imagini cutremurătoare la piatra ungerii din Cetatea Sfântă de la Ierusalim. Pentru prima dată de când creștinii vin aici în pelerinaj în preajma Paștelui, pe lespedea pe care a fost pregătit Iisus pentru înmormântare, au apărut câteva pete de sânge.
Creștinii din toate colțurile lumii au venit sa vadă miracolul luminii sfinte, însă vineri au avut parte de o altă minune. Sângele a apărut fără ca cineva să fi făcut ceva. Lespedea, de care pelerinii sosiți din toate colțurile lumii la Ierusalim obișnuiesc să atingă obiectele achiziționate din Țara Sfântă, pentru a le sfinți, a fost închisă în Vinerea Mare.
Oamenii de pază au înconjurat lespedea de culoare roșiatică cu niște garduri, pentru a nu se face aglomerație. Cei care treceau pe acolo au asistat șocați la la apariția sângelui pe piatra ungerii. Imaginile au fost imortalizate chiar de către un om al legii care păzea lespedea. Oamenii spun ca acesta nu e un semn bun și poate prevesti nenorociri.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"