NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Percheziții la Aeroportul Internațional Chișinău și SRL „Avia Invest"

Procurorii din cadrul Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Principal, în comun cu angajații Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI și Serviciul de Informații și Securitate (SIS), au descins la sediile Aeroportului Internațional Chișinău și SRL „Avia Invest”, unde au efectuat mai multe percheziții.

Operațiunea a avut loc în cadrul a trei cauze penale inițiate cu privire la neglijenţa în serviciu, abuzul de serviciu și trecerea ilegală a frontierei de stat, unde sunt vizate persoane fizice precum și factori de decizie din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și a Serviciului Vamal.
Urmare a perchezițiilor efectuate  în sediile și încăperile de serviciu, au fost ridicate materiale, obiecte, documente și suporturi informaționale, precum și alte probe care confirmă comiterea faptelor prejudiciabile.
În continuare se întreprind toate măsurile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanţelor pe cazul dat.
Acțiunile SPIA se înscriu în obiectivul prioritar stabilit de viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Interne Andrei Năstase de toleranță zero față de acte de corupție și abuzuri, și se derulează în spiritul cooperării loiale cu celelalte instituții ale statului cu atribuții legale pe linia combaterii criminalității.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"