NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Petrușeni – satul tinerilor și adulților fără semnal la telefoane

În satul Petrușeni din raionul Râșcani telefoanele mobile sunt mai mult accesorii, decât instrumente ce asigură comunicarea între oameni. Sătenii se ceartă de ani de zile de la o antenă de telefonie – unii vor s-o instaleze, alții spun că ea poluează și emite radiații ce afectează sănătatea oamenilor și viața animalelor.

Acest produs este un exercițiu de activism civic și jurnalism cetățenesc, prin care tinerii învață să se exprime cu privire la problemele sau succesele comunității din care fac parte.

Produs realizat în cadrul unui media tur, organizat de Centrul Media pentru Tineri în proiectul „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata