NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Plăcuțe în susținerea candidatei Partidului ȘOR: „Marina Tauber va veni și va face regulă”

Marina Tauber va veni și va face regulă. Acest mesaj a fost scris pe zeci de plăci montate în curțile de bloc din municipiul Bălți. Este ideea mai multor voluntari din oraș care au decis să susțină candidatul Partidului ȘOR la funcția de primar de Bălți.

Marina va veni și va face regulă. Nu vom mai avea străzi murdare și curți neângrijite.„, a spus un bătrân.

Plăcile au fost montate în cele mai problematice curți din municipiu.

Cum aruncau înainte gunoiul aici, așa  continuă să o facă și în ziua de azi. Lipsește ordinea. Aș dori să o votez pe Marina. Aș dori să avem un oraș precum Orhei. Noi am fost acolo în ospeție la fratele meu și am văzut totul cu proprii ochi. Acolo totul e frumos și în ordine.„, a spus o locuitoare a orașului.

Oamenii spun că nu au unde își petrece timpul împreună cu copiii. În multe locuri lipsesc terenurile de joacă, iar drumurile sunt într-o stare dezastruoasă.

Uitați-vă ce terenuri de joacă avem noi. Unde copii ar trebui să își petreacă timpul? Atrageți atenția la aceste scrânciobe, topogane. Toate acestea sunt de pe timpurile URSS. Eu consider că atunci când Marina va veni la putere, ea va reuși să construiască terenuri de joacă frumoase,râuri și bazine precum sunt în Orhei. De aceea, consider că trebuie să o votăm anume pe ea.„, a spus o locuitoare a orașului.

Voluntarii spun că prin gestul lor, vor să atragă atenția localnicilor asupra problemelor existente în oraș și să-i facă să înțeleagă importanța alegerilor din 21 noiembrie.

În spatele meu observați un bazin. Cândva, el lucra, acum nu lucrează. Pe timpuri aici veneau copiii și înotau. Noi sperăm că ea va restaura complexele sportive și noi vom veni aici să petrecem timpul cu bine împreună cu toată familia. Noi suntem încrezuți că Marina va veni și va face ordine.„, a spus un voluntar.

Bătrânii se plâng de faptul că în prezent, primăria este indiferentă de nevoile lor. Ei cred că Marina Tauber va fi mai grijulie față de vârstnici.

Sperăm că Marina Tauber va reuși să schimbe starea orașului Bălți împreună cu echipa sa. Considerăm că viitorul îl va construi ea.„, a spus un bătrân.

Campania va dura o săptămână, timp în care, organizatorii își propun să identifice împreună cu bălțenii cele mai problematice locuri din oraș. Astfel, doritorii sunt invitați la sediile formațiunii din oraș, pentru a primi plăcile cu inscripția: Marina va veni și face regulă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"