NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Portalul NordNews.md, distins de Delegația UE în R. Moldova cu premiul „Libertatea presei” (2020)

Redacția NordNews este câștigătoarea premiului „Libertatea Presei” (2020), în cadrul evenimentului „European Awards for Civil Society – Human rights / Premii Europene pentru Societatea Civilă – Drepturile Omului”. Evenimentul a fost organizat astăzi de către delegația Uniunii Europene în țara noastră, în contextul campaniei de informare a publicului despre rolul societății civile în Republica Moldova, campanie lansată de Uniunea Europeană.


La Gala Premiilor Europene pentru Societatea Civilă – Drepturile Omului au fost premiate patru organizații ale societății civile de nivel național și local.
Premiului „Libertatea Presei” – AO Asociația Reporterilor „NordMedia”

Premiul „Protecția Drepturilor Minorităților” – Asociația Obștească „Noi – Viitorul Luminos”.

Premiul „Securitatea Umană” –  Asociaţia Obştească „Ambasada Drepturilor Omului/ Human Rights Embassy”

Premiul Special Advocacy „Pentru promovarea schimbării” – Asociația „Promo-LEX”

Gala Premiile Europene pentru Societatea Civilă se află la cea de-a a treia ediție.

Competiția Europeană a Premiilor Societății Civile pentru Republica Moldova a fost organizată în premieră în 2018 de către Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, pentru a recunoaște și a încuraja realizările și inițiativele organizațiilor societății civile la nivel național, regional și local, finanțate de UE, care au avut un impact durabil și pozitiv asupra democrației, a dezvoltării economice și a coeziunii sociale din Republica Moldova și care au promovat valorile europene.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata