NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Președintele raionului Fălești ar fi fost amenințat cu moartea de un subaltern

Președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntîna, care a ajuns în gura presei după ce a fost surprins deja de două ori băut la volanului automobilului de serviciu, susține că a fost amenințat cu moartea. Cel care a atentat la viața sa ar fi chiar vicepreședintele raionului Fălești, Veaceslav Fusu. Sergiu Fîntîna susține că tot ce se întâmplă cu el în ultima perioadă este o răfuială politică. Declarația a fost făcută pentru Nordnews.md chiar în incinta Judecătoriei Bălți, unde președintele raionului Fălești venise pentru a participa la o ședință de judecată în legătură cu suspendarea temporară a permisului de conducere.


„Ceea ce se petrece în jurul meu este o răfuială politică și membrii „Partidului Nostru”. În vara anului 2020, actualul membru al „Partidului Nostru”, vicepreședintele raionului Fălești, Veaceslav Fusu a făcut împotriva mea o tentativă de omor, mi-a pus cuțitul la gât. De atunci, dumnealui, cu toată echipa sa și cu Nordnews, mă urmăresc. Eu fac public acest lucru, cred că voi depune o plângere la organele competente”,  a declarat Sergiu Fîntîna, președintele raionului Fălești.

Veaceslav Fusu neagă acuzațiile și spune că el este cel intimidat și impus în repetate rânduri de Sergiu Fîntîna să-și dea demisia din funcția de vicepreședinte de raion.

„Sunt niște aberații din partea domnului Fîntîna. El a mai încercat să speculeze cu informații false. Noi am avut o ceartă, dar nu ce insinuează el. Să prezinte probe!  A fost un moment când am ridicat vocea, am dat jos niște rechizite de birou, întâmplător, atât”, a spus Veaceslav Fusu, vicepreședintele raionului Fălești.

Amintim că, Sergiu Fîntîna a fost surprins de jurnaliștii Nordnews în stare de ebrietate la volanul autombilului de serviciu deja de două ori. Prima dată, polițiștii nu au reușit să-l documenteze, reacționând prea târziu la apelul echipei de filmare. Ulterior, șeful executivului raional a fost tras pe dreapta de oamenii legii, în seara zilei de 19 martie, chiar în centrul orașului Bălți. Sergiu Fîntîna avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,36 mg/l.

3 Comentarii
  1. […] Președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntîna, care a ajuns în gura presei după ce a fost surprins deja de două ori băut la volanului automobilului de serviciu, susține că a fost amenințat cu moartea. Cel care a atentat la viața sa ar fi chiar vicepreședintele raionului Fălești, Veaceslav Fusu. Sergiu Fîntîna susține că tot ce se întâmplă cu el în ultima perioadă este o răfuială politică, transmite SafeNews.md cu referire la nordnews.md. […]

  2. […] Președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntîna, care a ajuns în gura presei după ce a fost surprins deja de două ori băut la volanului automobilului de serviciu, susține că a fost amenințat cu moartea. Cel care a atentat la viața sa ar fi chiar vicepreședintele raionului Fălești, Veaceslav Fusu. Sergiu Fîntîna susține că tot ce se întâmplă cu el în ultima perioadă este o răfuială politică, transmite SafeNews.md cu referire la nordnews.md. […]

  3. Alex spune

    Și beat la volan tot inamicii politici l-au pus?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata