NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Prezicătoarea Anghelina din Bălți consideră că Partidul Democrat va câștiga alegerile

La 24 februarie 2019 în R. Moldova vor avea loc alegeri parlamentare și se va desfășura un referendum republican consultativ. Concurența dintre partidele politice este destul de strânsă, sondajele indicând în mod diferit câștigătorii scrutinului. În acest context, portalul de știri nordnews a apelat la serviciile clarvăzătoarei Anghelina, una din cele mai apreciate prezicătoare din Bălți, pentru a afla soarta alegerilor parlamentare din duminica care vine.

Întrebarea ce ne-a preocupat cel mai mult a fost care dintre formațiunile politice antrenate în cursa electorală: Partidul Democrat din Moldova, Blocul Electoral „ACUM”, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, Partidul Politic Șor, Partidul Nostru, va reuși să câștige majoritatea parlamentară.
„ Doamna Anghelina,  dvs, din câte cunoaștem, aveți înzestrarea de a prezice viitorul. La 24 februarie se vor desfășura alegeri parlamentare. Am vrea să ne spuneți care dintre partidele înscrise  în cursă  va reuși șă câștige majoritatea parlamentară?”
„Eu o să spun tot ce-mi arată, nu o să ascund nimic.”
Ne-am gândit că, pe lângă sondajele comandate de partidele politice, de televiziuni, sau elaborate de instituții, companii independente, cititorilor nordnews le-ar fi interesant să afle și de la cei care practică magia albă un răspuns la  întrebarea care-i frământă de ceva timp pe alegătorii moldoveni: „Care dintre partide va câștiga alegerile?”
După ce prezicătoarea Anghelina  a tras cărțile, ea a afirmat că cetățenii Republicii Moldova sunt foarte dezamăgiți de președintele Dodon și acum trag nădejde că parlamentul va putea schimba lucrurile în bine.
„Mai mult se trage lumea după parlament, nu după președinte, s-a dezamăgit ea, Moldova.”
„Și va fi noroc, și totul va fi bine, și nu va fi amărâciune, parlamentul vrea să ne ajute”
Conform prezicerii doamnei Anghelina, învingător în această competiție  electorală va deveni Partidul Democrat din Moldova.
„Asta este ceea ce mi s-a arătat, așa și v-am spus deschis, acesta va fi parlamentul, ca toată lumea să știe.”
Vă amintim că la data de 24 februarie,  în Republica Moldova vor fi organizate alegeri parlamentare și un referendum  consultativ național.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"